Premiere muzicale in Bucuresti: Linkin Park, concert in iunie

Vineri, 13 Aprilie 2012, ora 13:00
1782 citiri
Premiere muzicale in Bucuresti: Linkin Park, concert in iunie

Trupa americana Linkin Park canta pentru prima oara in Romania, pe 6 iunie, la complexul Romexpo din Bucuresti, informeaza organizatorii concertului, Events.

Trupa Linkin Park a vandut peste 45 de milioane de albume in intreaga lume si a castigat doua premii Grammy din sase nominalizari, plus numeroase alte trofee ale industriei muzicale.

"Linkin Park canta pentru prima data nu doar in Romania, ci si in zona Balcanilor, ceea ne face sa credem ca vom avea si numerosi spectatori din tarile vecine", spune directorul general Events, Sorina Burlacu.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti intra in vanzare vineri, la preturile de 130 de lei (Gazon B), 200 de lei (Gazon A), 270 de lei (Golden Ring) si 360 de lei (Tribuna VIP).

Pana pe 26 aprilie inclusiv, biletele pentru gazon A pot fi achizitionate la pretul special de 180 de lei. Tichetele se pot cumpara online, de pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti).

#trupa Linkin Park Romania, #concert Linkin Park Romania, #pret bilete concert Linkin Park Romania , #Timpul liber