Relaxare la cinci stele: Cele mai luxoase SPA-uri din lume

Miercuri, 28 Martie 2012, ora 13:31
2773 citiri
Relaxare la cinci stele: Cele mai luxoase SPA-uri din lume

La capitolul relaxare, spa-urile sunt optiunea numarul unu a oamenilor de afaceri, iar centrele SPA se iau la intrecere pentru a veni in intampinarea nevoilor acestora. Tratamentele cu aur, baile in bere sau vin au nevoie de o locatie pe masura.

Aflati care sunt cele mai luxoase SPA-uri din lume si cu ce noutati vin acestea, potrivit Bornrich.

Bad Ragaz Resort, baia de aburi Swarovski

SPA-ul Bad Ragaz Resort se afla la o ora distanta de Zurich, in mijolocul Alpilor Elvetiei. Luxoasa destinatie se intinde pe o suprafata de 5.500 de mp si este intesata cu bai romane, sauna finlandeza si Ice Caves. Amprenta Swarovski este data de cele 300 de cristale care se gasesc in baia de aburi, parfumate cu lavanda si menta.

Ayana Resort, SPA pe roci

Ayana Resort and SPA este o locatie de lux din Bali, considerata un tribut adus piesajului exotic. Tratamentele SPA se bazeza pe ierburile folosite in mod traditional in cultura indoneziana.

Apa de mare, considerata sfanta in Bali, este incorporata in tratamentele de infrumusetare. Sesiunea de terapie Miracle Diamond, este considerata cea mai populara intre turisti.

O sesiune completa dureaza doua ore si jumatate. Dupa un masaj al picioarelor, urmeaza exfolierea si apoi o baie cu 500 de petale de trandafir. Masajul cu uleiuri amestecate cu praf de diamant, matase si perle este etapa urmatoare. Terapia se incheie cu o o baie in sampanie.

Disney Floridian, SPA pentru copii

Publicul tinta al SPA-ului sunt copii cu varste intre 12 si 14 ani. Ei pot beneficia de masaje si alte tratamente corporale. Copiii pot alege intre tratamente faciale de pana la 25 de minute sau versiuni de manichiura si pedichiura penru cei mici.

"Mother & Daughter Day" este un pachet de servicii pentru mame si fiice. Pretul pachetului incepe de la 490.000 de dolari si include cazarea si serviciipersonalizate de masaj sau terapii corporale.

Saffire Freycinet, Saffire SPA

SPA-urile situate in statiunea de lux a coastei de est a Tazmaniei sunt dovada interesului pentru astfel de servicii a locuitorilor Australiei. Tratamentele SPA nu sunt bazate doar pe uleiuri pe baza de praf de aur si diamante, ci si cu safire.

Lista de tratamente puse la dispozitia clientilor este foarte lunga: de la Gold Stem Facial, the Diamond Facial, the Diamond Magnetic Ritual si Sapphire Ritual, al carui pret de pornire incepe de la 1.300 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#spa lux, #tratamente spa lux, #spa Elvetia, #spa lux lume , #Timpul liber