Relaxare la superlativ: Leaganul-pat, suspendat in gradina ta

Sambata, 16 Februarie 2013, ora 00:00
15201 citiri
Relaxare la superlativ: Leaganul-pat, suspendat in gradina ta

Vrei sa te relaxezi mai mult anul acesta? Un leagan moale si spatios, pe care il poti agata de copacul din curte, sau chiar peste lac, dar pe care poti sa-l si asezi, efectiv, in gradina, ar putea fi tot ce ai nevoie la sfarsitul zilei, cand nu mai ai timp pentru concedii.

Business24 iti recomanda Swingrest, un leagan conceput de designerul Daniel Puzet si inspirat din designul caselor inalte si verandelor din complexul Dedon Island, din Filipine, unde compania sa isi are sediul.

In realizarea acestui leagan, Pouzet a decis sa se concentreze pe detaliile de design, dezvoltand, spre exemplu, sistemul elegant de suspensie, o baza rotativa si corzi special create pentru acest leagan.

Disponibil in culori naturale, leaganul Swingrest vine si cu o prelata, care iti face umbra si iti pastreaza intimitatea, dar care iti permite sa vezi absolut tot ce se intampla in jurul tau.

Foto: bornrich.com

Conceptul de baza porneste de la creatia anterioara a designerului, Nestrest, insa de aceasta data vine cu o solutie mai spatioasa, dar, in acelasi timp, care pare sa ocupe mai putin loc.

"Perfecta pentru terasa sau veranda, sau chiar pentru interior, Swingrest este unic prin puritatea si simplitatea conceptului sau", isi descriu oficialii Dedon produsul.

Foto: bornrich.com

Daca ti-am deschis apetitul pentru aceasta cale de relaxare, trebuie sa stii ca o poti avea si tu in curte, pana la vara. Swingrest poate se poate obtine pe baza de comanda de la importatorul oficial Dedon in Romania, care iti asigura livrarea si montajul, la tine acasa,

Foto: bornrich.com

"Exista doua variante de montare: suspendat sau montat pe o baza rotativa", au declarat oficialii Kyros Interiors pentru Business24.

Foto: bornrich.com

In ceea ce priveste pretul, acesta difera in functie de materialul ales, de dimensiuni, tocmai de aceea el poate fi obtinut doar la cerere, ne-au explicat reprezentantii importatorului,

#leagan pat suspendat, #leagan curte, #relaxare leagan , #Timpul liber