Relaxeaza-te in cada-hamac, in fiecare seara

Sambata, 06 Iulie 2013, ora 00:00
5919 citiri
Relaxeaza-te in cada-hamac, in fiecare seara
Foto: freshome.com/i

O baie fierbinte e solutia sigura pentru a te relaxa la sfarsitul unei zile aglomerate de munca, tot atat de mult ca si leganatul in hamac, la umbra, in zilele de vacanta sau in weekend.

Combinatia dintre cele doua elemente, insa, ar reprezenta relaxarea la cel mai inalt nivel. Business24 iti recomanda Vessel, cada-hamac lansata recent de compania Splinter Works, o cada suspendata cu un design izbitor de asemanator cu cel al unui hamac.

Cada Vessel se fixeaza de perete prin doua manere din otel inoxidabil, ce pot ramane la vedere sau pot fi ascunse in decor, si o poti umple cu ajutorul unui robinet special.

Cada este conceputa pentru baile ce nu au o cada incorporata, ci un gratar simplu de scurgere, dar se poate adapta in orice tip de baie, prin adaugarea unui tub de scurgere.

Foto: freshome.com

Pentru a fi usoara si, totusi, puternica, producatorul a ales sa construiasca aceasta cada din fibra de carbon.

Un alt motiv pentru alegerea acestui material a fost faptul ca fibra de carbon poate fi modelata in orice fel, iar exteriorul imita impletitura materialului textil din care este realizat un hamac.

Intre straturile din fibra de carbon, producatorul a inclus si un strat de spuma care izoleaza cada si pastreaza caldura apei mai mult timp.

Foto: freshome.com

Avand 2,7 metri lungime, cada Vessel este mult mai lunga decat o cada normala, insa asta o face potrivita indiferent de inaltimea si greutatea ta.

Cu toate acestea, poti solicita si o varianta cu 20 de centimetri mai scurta, in cazul in care baia ta nu are 2,7 metri distanta intre pereti.

Cada este realizata intr-o editie limitata la doar 12 exemplare, costa 26.251 de euro plus TVA, este disponibila pentru comanda la producatorul Splinter Works din Marea Britanie si poate fi livrata in intreaga lume, scrie Luxuo.

Foto: freshome.com

"Sinergia dintre cele doua simboluri ale relaxarii, hamacul si cada, ne-a inspirat sa dezvoltam un nou concept care sa ofere clientilor nostri ocazia de a trai senzatia de relaxare la un nou nivel", a declarat Miles Hartwell, unul din fondatorii companiei producatoare, intr-un comunicat de presa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cada hamac, #cada fibra carbon, #cada speciala, #cada Vessel , #Timpul liber