S-a redeschis Terra Park din Capitala

Duminica, 08 Aprilie 2012, ora 14:28
3382 citiri
S-a redeschis Terra Park din Capitala

Primul parc de distractii al Capitalei, Terra Park, o investitie de peste 25 milioane de euro, va readuce bucurestenilor 30 de echipamente, asemenea celor din marile capitale din Europa si din lume.

In cei 30.000 de metri patrati ai Terra Park, care a fost redeschis sambata, sunt montate 17 echipamente de exterior si 13 de interior. Printre vedetele Terra Park se numara Z Force Tower, platforma care se se ridica la o inaltime de 53 m, popularul Rollercoaster, cu un traseu de 310 metri si o inaltime maxima de rulare de 11 metri, precum si Hydrolift-ul, toboganul de apa cu barci, care permite coborarea de la o inaltime de 15 metri. Nu lipsesc nici echipamentele clasice din parcurile de distractii europene: roti panoramice, bumper-cars, trenulete si carusele pentru toate varstele.

Terra Park dispune de parcare proprie de aproximativ 500 de locuri si ofera toate facilitatile si serviciile specifice (zona de alimentatie de tip food court, magazin de suveniruri, spatii de evenimente).

Pentru a se putea bucura de aceste distractii, vizitatorii trebuie sa isi incarce cardul primit la intrare, cu puncte, ce pot fi folosite si la restaurante si la parcare.

Industria de divertisment & leisure din Europa numara aproximativ 308 parcuri de distractii care gazduiesc, in medie, 145 milioane de vizitatori pe an. Cele mai importante parcuri tematice si de distractie sunt in Franta, care detine 33% dintre veniturile directe produse de aceasta industrie in Europa.

Germania si Regatul Unit sunt considerate, de asemenea, jucatori importanti pe piata de divertisment, cu o cota de 17%, respectiv de 14% dintre veniturile totale directe generate la nivel euro.

"Terra Park isi propune sa atraga aproximativ 600.000 de vizitatori inca din primul an, in conditiile in care, potrivit estimarilor, in medie, o familie va vizita parcul de cel putin trei ori pe parcursul unui an. Desigur, in conditiile economice actuale, nu am luat in calcul sa realizam profit in primii trei ani de la deschidere", a spus Doina Ganoe, directorul general al societatii Rami-Dacia, dezvoltatorul proiectului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#parc distractii Bucuresti, #Terra Park Bucuresti, #industrie divertisment , #Timpul liber