Savureaza un whisky "made for gentlemen"

Sambata, 29 Septembrie 2012, ora 00:00
2878 citiri
Savureaza un whisky "made for gentlemen"

Chivas Regal a lansat in septembrie o colectie in editie limitata, in colaborare cu designerul britanic de incaltaminte de lux Tim Little. Iti recomandam acest whisky "made for gentlemen", ce promite o aroma la inaltimea asteptarilor tale si un ambalaj altfel decat o cutie clasica de whisky.

"Creata pentru un gentleman, aceasta serie limitata evidentiaza pretuirea pentru mostenirea Chivas, pricepere si lux. Clientii nostri sunt oameni de success, gentlemani moderni care cauta stilul si substanta in brandurile de care se inconjoara. Colaborarea noastra cu Tim Little urmareste aceeasi reteta - are stil, este distinctiva si cel mai important, reprezinta o abordare moderna a cutiei de whisky clasice", sustine James Slack, Global Brand Director Chivas Regal.

"Chivas Regal 12 Year Old Made for Gentlemen" cu un design semnat de Tim Little, este prima dintr-o serie de colaborari anuale cu artizani moderni care impartasesc cu brandul aceeasi pasiune pentru stil, traditie si creativitate.

Designul realizat de Little, detinatorul si directorul de creatie de la Grenson, o marca britanica de lux, este inspirat de elemente din produsele de incaltaminte manufacturate. Designul indraznet si masculin este destinat gentleman-ului Chivas si reda elementele de design ale acestui pantof special.

Acest whisky va fi disponibil si in Romania pana la sfarsitul anului, sustin oficialii Chivas Romania, contactati de Business24.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#preturi whisky, #Chivas Regal editie limitata, #whisky colectie , #Timpul liber