Sensiblu sustine concertele Mehdi Aminian in mai multe orase din Romania

Marti, 25 Februarie 2014, ora 13:11
1434 citiri
Sensiblu sustine concertele Mehdi Aminian in mai multe orase din Romania

Sapte muzicieni din sapte tari, aflati in coordonarea iranianului Mehdi Aminian, vor sustine concerte in unele dintre cele mai importante orase ale tarii - Bucuresti, Brasov, Cluj- Napoca si Timisoara. Turneul National "Roots Revival Romania" este organizat la initiativa Sensiblu - parte a Grupului A&D Pharma.

Turneul propune cinci concerte de world-music (din care unul "cu casa inchisa"). Inspirata de Maria Tanase, muzica celor sapte artisti combina teme ale folclorului romanesc cu influente de jazz si muzica orientala.

Mehdi Aminian va avea sapte parteneri de scena: armeanul Emmanuel Hovhannisyan, turcul Mehmet Polat, irlandeza Meg-Rosaleen Hamilton, neamtul Ruven Ruppik, spaniolul Aleix Tobias Sabater si vocalistele Monica Madas, actualmente stabilita in Marea Britanie si Maria Casandra Hausi.

Fiecare dintre acesti muzicieni va canta pe instrumente specifice tarii de provenienta, precum ney-ul, duduk-ul, darbuka, oud-ul etc.

Turneul "Roots Revival Romania 2014" a fost precedat de lansarea in urma cu cateva zile, tot in parteneriat cu Sensiblu, a unui CD disponibil spre vanzare in Librariile Carturesti si intitulat "Roots Revival Romania": Chapter one - Maramures.

"Am ales sa fim alaturi de Mehdi si prietenii sai in acest turneu, deoarece viziunea acestor artisti este asemanatoare viziunii noastre. Creativitatea, respectul pentru diversitate si traditie, precum si abordarea moderna, individualizata, unica de fiecare data, reprezinta principalele ingrediente ale unei colaborari de suflet, ca cea derulata intre Mehdi si Sensiblu", spune Dan Nicolescu, Director Marketing Sensiblu.

Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina de Facebook a Turneului, iar biletele la aceste concerte sunt disponibile pe www.bilete.ro, in Oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Despre Sensiblu

Infiintata in 1997, compania Sensiblu face parte din Grupul A&D Pharma - cel mai mare grup farmaceutic din Romania. In prezent, Sensiblu ofera prin intermediul celor peste 400 de farmacii din intreaga tara, solutii integrate de sanatate, frumusete si stare de bine unui numar de peste 5 milioane de pacienti si clienti constanti.

#concert Mehdi Aminian, #concerte Romania, #concerte world music , #Timpul liber