Show-urile lunii aprilie in Bucuresti: Sensation Ocean of White si Kings on Ice

Duminica, 01 Aprilie 2012, ora 13:31
1764 citiri
Show-urile lunii aprilie in Bucuresti: Sensation Ocean of White si Kings on Ice

"Sensation Ocean of White", unul dintre cele mai celebre evenimente dance din Europa, si "Kings on Ice", un spectacol care ii aduce din nou la Bucuresti pe patinatorul de talie olimpica Evgheni Plusenko si violonistul Edvin Marton, se numara printre show-urile lunii aprilie in Capitala.

Unul dintre evenimentele de top din aprilie este show-ul "Kings on Ice", programat la Patinoarul "Mihai Flamaropol" din Capitala. Show-ul va avea doua reprezentatii, pe 7 aprilie, de la ora 15.00, respectiv 20.00.

Spectacolul "Kings On Ice" se afla anul acesta la cea de-a patra editie, printre cei care tin capul de afis, alaturi de Evgheni Plusenko si Edvin Marton, numarandu-se Brian Joubert, Stephane Lambiel, Surya Bonaly, Fumie Suguri si perechile Ekaterina Bobrova - Dmitri Soloviev, Vera Bazarova - Yuri Larionov (vicecampioane europene la probele de dans si perechi de anul acesta) si Fiona Zaldua - Dmitri Sukhanov.

Iar dupa momente de patinaj pe gheata, pe ritmuri de muzica clasica, urmeaza punk legendar, cu Marky Ramone, fostul tobosar al trupei Ramones - inclusa in Rock and Roll Hall of Fame in 2002 -, care va sustine un concert cu trupa lui la Bucuresti, pe 9 aprilie. Show-ul va fi deschis de un concert al trupei Niste Baieti. Concertul din Bucuresti face parte din turneul mondial Marky Ramone's Blitzkrieg Tour 2012. Formatia care il va insoti pe Marky Ramone in turneu cuprinde muzicieni de exceptie: Michael Graves (ex-Misfits) - solist vocal, Crazy Joe - chitara, Martin Blitz - bas.

Fenomenul dance al Europei, ce aduna mii de tineri imbracati in alb care sa danseze pe ritmurile celor mai cunoscuti DJ-i, face o oprire si la Bucuresti, pe 21 aprilie. DJ-ii Mr White, Eric Prydz, Fedde le Grand, Pete Tong si Hardwell, dar si DJ-ii ProFM GreeG si Marius Onuc vor performa in primul show marca Sensation in Romania - "Ocean of White" -, care va avea loc pe 21 aprilie, la complexul Romexpo din Capitala. DJ-ii vor mixa o noapte intreaga intr-un decor fantastic, intr-un show ce combina muzica, dansul, teatrul, jocul de lumini si efectele pirotehnice.

Conceptul Sensation este originar din Amsterdam, unde in fiecare vara se lanseaza un nou spectacol bazat pe renumitul dress-code "be part of the night, dress in white", inainte de a porni in turneu in intreaga lume.

De asemenea, cantaretul de muzica latino David Bisbal va sustine un concert la Sala Palatului din Bucuresti, pe 22 aprilie. Artistul spaniol, insotit de formatia sa de instrumentisti, pregateste pentru fanii din Romania un show live, plin de energie. Acordurile latino, ideale pentru dans, se vor completa cu balade, care vor evidentia calitatile vocale ale lui Bisbal.

Concertele si spectacolele lunii aprilie in Bucuresti

4 aprilie - Gala Premiilor Muzicii Populare Romanesti, la Sala Palatului, ora 19.00

7 aprilie - Kings on Ice, Patinoarul "Mihai Flamaropol", orele 15.00 si 20.00

Apparat full live band - Turbohalle, ora 22.00

9 aprilie - Concert Lavinia Raducanu si Taraful Rromak, Clubul Taranului din Bucuresti, ora 21.00

Marky Ramone's Blitzkrieg, Jukebox Venue, ora 20.00

19 aprilie - Poesis - Creanga de aur, Teatrul Excelsior, ora 20.00

Bosquito feat. Tandarica, Hard Rock Cafe, ora 21.00

21 aprilie - Sensation - Ocean of White, Romexpo, ora 22.00

22 aprilie - David Bisbal, Sala Palatului, ora 20.00

23 aprilie - Alexandru Andries, Cinema Patria, ora 19.30

24 aprilie - Concert Margineanu - lansare de album "Zaritza", Sala Palatului, ora 19.30

26 aprilie - Pasarea Colibri, Hard Rock Cafe, ora 22.00

#spectacole aprilie, #Kings on ice aprilie Bucuresti, #concerte aprilie Bucuresti , #Timpul liber