Sistemul all inclusive: Servicii de cinci stele in Bhutan si Botwana

Vineri, 23 Martie 2012, ora 09:06
1554 citiri
Sistemul all inclusive: Servicii de cinci stele in Bhutan si Botwana

In Romania sistemul all inclusive produce obezitate si risipa, in schimb Patagonia, Bhutan si Botwana ofera pachete all inclusive de cinci stele din care nu lipsesc oferte de activitati precum yoga, birdwatching sau echitatie, sau servicii de spalatorie in mijlocul desertului.

Afla care este ce include oferta all inclusive de lux in Patagonia, Buthan, Botswana de la Forbes.

Patagonia si Chile

Sistemul all inclusive din Chile respecta atat nevoile si asteptarile turistilor dar si regulile de conservare a mediului natural. Compania care ofera servicii de lux in sistemul all inclusive este Explore, ale carei cabane sunt construite respectand mediul natural.

Din oferta companiei nu lipsesc tratamentele spa si baile calde. Ceea ce recomanda insa turistilor acesta regiunea nu sunt doar oferte de lux ci si activitatile incluse in ofertele all inclusive.

In fiecare seara, inainte de cina, ghizii profesionisti prezinta turistilor oferta de excursii organizate in ziua urmatoare. In Patagonia, exista 20 de trasee de diferite grade de dificultate care au ca destinatie finala puncte de belvedere sau birdwatching.

In desertul Atacama oferta de activitati este completata de echitatie, ciclism, alpinism sau privitul stelelor.

Bhutan

Bhutanul, "cocotat" pe Himalaya este singura tara budista din lume. Tara este renumita pentru "unitatea" de masurare a sanatatii, "Fericirea nationala bruta".

Tara cu unii dintre cei mai inalti munti din lume, obiective naturale uimitoare si manastiri pe munti, este o destinatie de top pe lista locurilor care trebuie vazute. Singurul dezavantaj este ca trebuie sa contractezi si sa programezi din timp excursiile.

Hotelierii recomanda turistilor pachetele de servicii all inclusive care includ cazare, mesele, excursii insotite de ghizi profesionisti, dar si tratamente spa si cursuri de yoga.

Botswana

"Apa care nu gaseste marea", Delta Okavanago este una dintre cele mai apreciate destinatii pentru safari din intraga lume. Nimeni nu spune ca nu pot exista conditii delux si pentru safari, compania care asura servicii de cinci stele chiar si in mijlocul desertului, Operated By & Beyond.

Compania pune la dispozitia clientiilor noua corturi de lux, fiecare dotat cu baie proprie, cabine de dus in aer liber si piscina privata.

Daca in general excursiile prin jungla sunt organizate in jepp-uri 4X4, in Okavanago, turistii au la dispozitie barci electrice si canoe.

Din oferta all inclusive a Botswanei nu lipsesc serviciile de spalatorie.

#turism all inclusive, #oferte all inclusive Botwana, #oferte turism all inclusive Buthan, #all inclusive Romania , #Timpul liber