Targul V for Verde: invitatie pentru distractie in weekend

Luni, 03 Septembrie 2012, ora 17:02
2005 citiri
Targul V for Verde: invitatie pentru distractie in weekend

Targul V for Verde, numit si "Targul mintilor deschise" te asteapta duminica, 30 septembrie sa iei parte la ateliere de gatit, la demonstratii de pictura sau sa te intalnesti cu designeri romani de haine si accesorii.

Organizatorii spun ca targul este manifestul oamenilor care stiu sa se bucure de viata in ciuda orasului gri, deadline-urilor si traficului.

"V for VERDE e targul care te vrea vesel, activ si alert. Ateliere de gatit, retete raw vegane, degustari si vanzare de bunatati bio, intalniri cu designeri romani de haine si accesorii, demonstratii de pictura si un concurs de frumusete pentru biciclete, toate se intampla intr-un singur loc pentru ca tu sa te bucuri de o viata frumoasa", se arata in comunicatul oficial.

Ce poti face la Targ

- demonstratii de gatit cu Bacania Veche si ateliere de gatit raw

- poti cumpara bunatati traditionale, ciocolata cruda, dulciuri de casa, briose, produse raw, retete dulci, sarate sau picante, condimente

- testezi cosmetice bio si organice, produse pentru detoxifiere, suplimente nutritive

- participi la demonstratii de pictura pe portelan cu Wagner Arte Frumoase si Povesti, concurs de frumusete pentru biciclete cu Biciclete Pegas

- gasesti haine, accesorii si obiecte semnate de designeri romani

- poti cumpara ilustratii, produse din lut, papusi si pernute cusute de mana

- participi la un concurs cu bicicleta. Ai ocazia sa castigi un premiu special din partea Biciclete Pegas.

Prima editie V for VERDE te asteapta pe 30 septembrie la Villa Barrio (strada Biserica Amzei, nr. 30). Intrarea se face in baza biletului de intrare in valoare de 10 lei.

#targ, #targ weekend, #v for verde, #idei timp liber , #Timpul liber