Top 5 hoteluri cu cele mai bune facilitati pentru copii

Marti, 17 Aprilie 2012, ora 13:28
2210 citiri
Top 5 hoteluri cu cele mai bune facilitati pentru copii

Pereti de catarare, studiouri de inregistrare, piscine pentru copii sunt cateva dintre optiunile care pot deveni cel mai bun baby-sitter pentru adultii aflati in vacanta.

Forbes face un clasament al celor mai bune hoteluri pentru parintii care isi iau copiii in vacanta.

Pelican Hill, Newport, California

La Pelican Hill, pe langa bungalouri, vile private si terenuri de golf, adultii vor gasi nenumarate facilitati pentru copii. Camp Pelican este creat pentru copiii intre 4 si 12 ani, fiind dotat cu trei calculatoare, plasme de 60 de inci, masa de ping-pong, carti, reviste, telescoape. La toate acestea se adauga o piscina pentru copii cu sezlonguri create special pentru acestia. Adolescentii pot participa la programul de aventura care include activitati precum caiac, lectii de surfing sau excursii de cumparaturi.

St. Regis Punta Mita Resort, Mexico

St. Regis Resort, situat la 50 de minute de coasta Pacificului ofera facilitati atat pentru copii, cat si pentru adulti. Daca acestia din urma pot practica golf, pe cele doua ternuri pe care le au la dispozitie, tenis sau scuba diving, copiii isi pot petrece timpul la piscina sau in alte activitati in aer liber precum baschet, volei sau excursii. Pe langa acestea, copiii pot participa la lectii de pictura, baschet sau volei. Ei pot alege pentru relaxare spa-ul pentru copii cu oferte de masaje mini, manichiura sau pedichiura.

Acqualina Resort&Spa, Florida

Un hotel de cinci stele situat intre Miami si Fotul Lauderdale a fost premiat pentru facilitatile oferite copiilor. Aqua Marine este un parc de distractii pentru copii cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani. Pe langa acesta, celor carora le este teama de apa pot alege sa petreaca timpul in Camera Camp. Doua televizoare, trei calculatoare, placi de boogie si chiar microscoape le stau la dispozitie. La Acqualina, copiii pot participa la lectii de gatit sau lectii de inot.

Hotelul Hershey, Hershey

Facilitatile pentru timpul liber abunda in acest hotel de patru stele care dispune de un teren de golf, patinoar deschis pe tot parcursul anului, teren de baschet, tenis si doua piscine. Printre optiunile puse la dispozitia copiilor, se numara teatru de papusi, curse cu scutere sau gradinarit.

Ritz Carlton, Palm Beach

Locatia de cinci stele care se intinde pe sapte hectare in Palm Beach dispune de o serie de facilitati destinate atat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, cat si adolescentilor. Copiii pot practica diverse sporturi, pot participa la cursuri de mestesugit, jocuri la piscina si altele. Cei de peste 12 ani pot utiliza studioul de inregistrari sau pot organiza petreceri cu Dj-ul Ritz Carlton.

#hoteluri copii, #facilitati copii hoteluri, #optiuni copii hoteluri , #Timpul liber