Vacante de lux pentru manageri: Vile de cinci stele in Mexic

Marti, 28 Februarie 2012, ora 13:28
6999 citiri
Vacante de lux pentru manageri: Vile de cinci stele in Mexic

Pachetele turistice dedicate managerilor sunt la mare cautare. Ofertele exclusiviste includ servicii de cazare de cinci stele, majordomi si bucatari personali, dar si activitati pentru timpul liber, precum golf sau teatru.

O destinatie de cinci stele este Los Cabos, una dintre cele mai frumoase si exclusiviste destinatii din Mexic.

Locul este ales de turistii care cauta excursii de pescuit sau in care pot vedea balene (ianuarie - martie), scrie Bornrich.

Turistii care opteaza pentru acesta zona se pot caza in vile de cinci stele.

Trei nopti de cazare - 61.000 de dolari

In schimbul acestei sume oamenii de afaceri primesc cazare in doua vile. Unitatile de cazare au in total 1.600 km pentru spatiu de locuit si alti 1.600 de km de spatiu destinat desfasurarii activitatilor in aer liber.

Cele doua vile au 11 camere de lux, fiecare dormitor avand o baie privata.O echipa de majordomi si una de bucatari este pregatita 24 de ore din 24 sa le vina in ajutor clientilor de lux de la fiecare unitate de cazare.

Plasmele de 100 de inci completeaza "decorul" camerelor. Pe langa aceste facilitati, fiecare vila dispune de un teatru privat pentru 10 persoane.

Clientii pot participa la degustari de vinuri care provin chiar din pivnitele vilelor.

Fiecare unitate de cazare este dotata cu doua piscine imense si doua camere de fitnes cu aparatura de ultima generatie.

Pentru cei interesati sa descopere traditiile locale, organizatorii le pun la dispozitie excursii ce includ degustari de vinuri, mancare traditionala, dar si lectii de dansuri. Pasionatii de golf au la dispozitie patru terenuri.

#vacanta bogati, #destinatii vacanta bogati, #servicii vacanta bogati, #vacante CEO, #turism bogati , #Timpul liber