Sarbatori: Vezi care sunt hotelurile de lux cu preturi reduse

Vineri, 02 Decembrie 2011, ora 12:38
1668 citiri
Sarbatori: Vezi care sunt hotelurile de lux cu preturi reduse

Vacantele de lux pot fi o tinta acceptabila si pentru turistii care au un buget mai redus, pentru ca vacanta de sarbatori aduce reduceri in valuri, chiar si in randul hotelurilor de cinci stele.

Iata cateva propuneri, cu preturi de pana la 120 euro pe noapte, potrivit unui top realizat de Telegraph.

Hotel Stari Grand

Dubrovnik

Pret: 115 euro pe noapte

"Stari Grand inseamna "vechiul oras" si acesta este exact locul in care vei sta, daca rezervi o camera in acest hotel cochet. Hotelul cu doar 8 camere, Stari Grand ocupa o cladirede piatra din secolul 17. Atmosfera hotelului este old-fashioned, romantica si primitare.

Welcome Hotel

Bruxelles

Pret:103 de euro pe noapte

Situat in zona anterior ocupata port, in apropiera Grand Place, acest hotel de 17 camere impresioneaza prin "personalizarea" fiecarei camera cu o anumita tematica, ce aminteste de calatorii exotice: Bali Zanzibar, Drumul Matasii. De curand, hotelului i s-a mai adaugat o camera de familie in care pot locui cinci persoane.

Villa Emilia

Barcelona

Pret: 103 de euro pe noapte

Hotelul este situat departe de centrul orasului, insa reuseste sa compenseze acest dezavantaj printr-un amestec de modern si vechi. Modernul este "prezent" in arhitectura, pe cand mobilierul old-fashioned ii ofera un aer retro. La acestea se adauga terasa de pe acoprisul cladirii, o locatie izolata, perfecta pentru romantici.

The Savic

Praga

Pret:87 de euro

Cladirea care dateaza din secolul 17, situata in Old Town a fost transformata dintr-o cladire de apartamente in unul dintre cele mai interesante hoteluri din Praga. Transformarea aduce un plus de farmec hotelului, amintind de arhitectura vechilor locuite pragheze. Atat de eficient le-a fost transformarea incat, daca vreti sa va cazati la acest hotel va trebui sa rezervati cu cel putin o luna in avans, chiar si in timpul iernii.

Bella Venezia

Corfu

Pret:86 de euro pe noapte

Un conac din secolul 19 transformat intr-un hotel de tip boutique a devenit unul dintre cele mai apreciate hoteluri ale orasului. Bella Venezia este situat in centrul orasului si este recunoscut pentru tavanul din lemn sculptat si camerele decorate modernist.

#hoteluri ieftine, #hotel ieftin praga, #hotel ieftin Dubrovnik , #Timpul liber