Victoria Houghton (NEXT): In fiecare duminica fac ceva nou

Sambata, 22 Octombrie 2011, ora 00:00
5402 citiri
Victoria Houghton (NEXT): In fiecare duminica fac ceva nou

Are trei frati, asa ca la opt ani conducea o motocicleta. Ii place sa gateasca, dar si sa manance. Bucurestiul a dezamagit-o prin lipsa de restaurante tailandeze, insa a surprins-o placut prin bucataria italieneasca. Despre cum isi petrece weekend-urile britanica eleganta care a adus in Romania lantul de magazine de imbracaminte NEXT, cititi in interviul acordat Business24.

- Va impartiti timpul intre Romania si Marea Britanie. Cum reusit sa faceti loc vietii personale in agenda dumneavoastra?

- Sunt foarte disciplinata in ceea ce priveste agenda de calatorii si incerc sa nu las aceasta naveta sa-mi afecteze weekend-urile prea mult. Cand sunt in Romania, ma pot concentra foarte bine pe afacere. In plus, imi face mare placere sa lucrez cu deadline-uri, asa ca lucrurile merg ca pe roate.

- Prespupun ca v-ati format anumite hobby-uri si metode de relaxare in Marea Britanie. Puteti face toate acele lucruri si in Romania?

- Imi place foarte mult sa fac sport, sa ma relaxez cu prietenii si sa gatesc. Aceste lucruri le pot face chiar daca sunt la Londra sau Bucuresti. Este adevarat, difera de la oras la oras. Insa astfel devine viata mai interesanta.

- Cum arata un weekend obisnuit din viata Victoriei Houghton? Din momentul in care va ridicati din pat pana cand se termina duminica.

- De obicei, joc tenis cu sotul meu, apoi ne intalnim cu prietenii pentru a lua pranzul. Cateodata merg la cumparaturi sau pur si simplu ma relaxez acasa sau in parc. In functie de dispozitie, iesim in oras pentru cina sau pentru a servi un pahar de bautura. In unele weekend-uri imi fac timp pentru a merge la cinematograf.

Duminica mi-am facut o regula din a face ceva total nou. Asa ca incerc sa vizitez un loc inedit din Londra sau Bucuresti. Acesta poate fi o simpla piata sau o zona rurula din apropierea orasului.

- Cum arata o zi petrecuta la birou?

- Pentru mine nu exista doua zile de munca asemanatoare. Zilele sunt extrem de variate. Fiecare zi ma provoaca, mai ales ca retailul este intr-o continua schimbare.

- Spuneati ca va place sa gatiti, asadar trebuie sa va placa si sa mancati. Londra este un oras cosmopolit in care gasesti restaurante pe gustul oricui. Ati reusit sa gasiti in Bucuresti un local care sa va satisfaca?

- Mancarea mea preferata este cea tailandeza, din moment ce am locuit trei ani in Bangkok pe cand eram product developer pentru NEXT. Din pacate, nu am gasit inca un restaurant tailandez grozav in Bucuresti, insa nu m-am dat batuta. In schimb, am gasit nenumarate localuri italiene foarte satisfacatoare.

- Si acum, reversul medaliei... Cum reusiti sa va mentineti in forma?

- Sunt un mare fan al yoga, pe care o practic si in Bucuresti. De asemenea, alerg si joc tenis cat de mult pot. Am participat la maratonul din Londra anul acesta, asa ca petrec mult timp antrenandu-ma pentru aceasta competitie.

- Lucrand in retailul de imbracaminte, trebuie sa fiti in permanenta in pas cu moda. De unde va cumparati hainele, incaltamintea si accesoriile? Aveti anumite branduri preferate?

- Imi innoiesc garderoba din diferite locuri: magazinele de pe bulevard, targurile vintage, dar si direct de la designeri. Eu sunt adepta gasirii unui stil propriu, mai degraba, decat a devenirii unui sclav al modei. Imi place sa fac diverse combinatii intre branduri pentru a-mi crea propriul stil. In afara de, bineinteles, brandul NEXT, ador Viviene Westwood. Insa momentele mele preferate sunt acelea cand gasesc accesorii unice la targuri.

- Spuneati ca va place sa descoperiti zonele din apropierea orasului. Tinand cont de traficul si strazile din Romania, acest lucru poate fi o adevarata aventura. Ce tip de masina conduceti?

- In Bucuresti, conduc un Mercedes, insa mi-am cumparat, de asemenea, si o Vespa. De fapt, masinile sunt o mare pasiune pentru mine. Am trei frati, asa ca am crescut inconjurata de "mecanici". Veti rade, dar am avut o mini-motocicleta la varsta de opt ani. Asa ca, da, imi plac masinile si imi place sa le conduc.

- Bucurestiul poate fi un soc pentru o britanica rafinata. Sunt convinsa ca cea mai frumoasa zi din viata dumneavoastra nu a fost una petrecuta in capitala Romaniei, dar povestiti-mi despre cea mai frumoasa zi pe care ati trait-o aici.

- Pentru mine o zi perfecta in Bucuresti a fost una de primavara, in care cerul era foarte albastru. Tin minte ca era foarte cald, am alergat cu prietenii prin Herastrau, iar dupa aceea am luat masa in aer liber. "Just a perfect day", cum spunem noi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Victoria Houghton NEXT, #pasiuni Victoria Houghton, #timp liber Victoria Houghton , #Timpul liber