Vrei sa te distrezi? Mergi la paintball sau karting

Sambata, 28 Ianuarie 2012, ora 00:00
3077 citiri
Vrei sa te distrezi? Mergi la paintball sau karting

Cauti activitati cu care sa iti omori timpul liber? Vrei sa faci si sport sa iesi si cu prietenii in weekend? Propunerea noastra: combina-le. Iata cateva sporturi pe care le poti practica impreuna cu prietenii tai.

Paintball, jocul bilelor cu vopsea

Considerat unul dintre cele mai sigure jocuri, paintball este inainte de toate un joc de echipa. Bilele sunt confectionate din gelatina, capsula rotunda avand in interior un lichid colorat.

De obicei paintball se joaca de catre echipe ce pot fi identificate prin banderole colorate. Echipele pot fi formate din 3-4 jucatori pana la 20 de componenti. Fiecare echipa se lupta sa indeplineasca un scop, un obiectiv, similar celorlalte sporturi care au in comun mingea.Obiectivele sunt diverse si cuprind intre altele capturarea sau apararea steagului mergand pana la eliminarea in totalitate a echipei adverse.

In Bucuresti, un teren de paintball se gaseste in Baneasa, langa Gradina Zoologica. Organizatorii pun la dispozitia unui jucator echipamentul de protectie necesar, in schimbul achizitionarii a minim 100 de bile. Pretul unei bile este de 0,3 lei.

Tir cu arcul, concentrare si precizie

Tirul este un sport care dezvolta capacitatea de concentrare, imbunatateste echilibrul mental si coordonarea. Jucat in echipe, acest sport poate deveni un excelent mod de socializare. In parcurile de distratie de langa Bucuresti puteti plati pentru 30 de minute de tir cu arcul 25 de lei, insa pentru grupuri organizate se acorda discounturi considerabile.

Karting, pentru cei curajosi

Adrenalina, distractie si multi cai putere sunt ingredientele unei curse pe pista de karting. Acest sport nu este destinat doar adultilor, ci iti poti duce copiii cu incedere la cursurile de carting. In Bucuresti, la circuitul de kart din Herastrau pentru 5 minute cu un kart de 7 cai putere vei plati 30 de lei de luni pana joi si 40 de lei de vineri pana duminica, iar pentru un kart de 10 cai putere 50 de lei. De asemenea, exista posibilitatea efectuarii de abonamente.

Escalada, un sport "la inaltime"

Salile de escalada sunt locurile preferate ale pasionatilor de munte. Aici poti petrece ore in sir catarandu-te pe pereti, pentru a-ti mentine conditia fizica sau pentru a te pregati pentru urmatorul varf pe care vrei sa-l cuceresti.

In capitala, ai cateva locuri in care poti incerca acest sport. Unul dintre ele este sala Vertical Spirit, amenajata in incinta scolii generale numarul 19. Aceasta este dotata cu panou de escalada, bara de atarnari si tractiuni, inele de gimnastica si saltele pentru aterizare.

Cursul de initiere costa 210 lei, abonamentul lunar este de 80 de lei, iar fiecare intrare are un tarif de 17 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#paintball pret, #carting Bucuresti pret, #escalada cursuri, #tir cu arcul Bucuresti , #Timpul liber