Weekend-ul acesta ne vedem la Discover Bucharest

Vineri, 05 Mai 2017, ora 17:48
2420 citiri
Weekend-ul acesta ne vedem la Discover Bucharest

Discover Bucharest este un treasure hunt organizat de BEST Bucuresti pe data de 7 mai si isi propune sa puna in lumina zone si atractii necunoscute ale Bucurestiului, aducandu-le aproape de studenti.

Pe langa distractia garantata la un astfel de eveniment, indiciile haioase si atmosfera competitiva, Discover Bucharest evidentiaza si background-ul istoric si cultural al diferitelor puncte vizitate.

Board of European Students of Technology (BEST) este o organizatie non-guvernamentala fondata in anul 1989 de studenti ai facultatilor cu profil tehnic din Europa. BEST este prezent in 32 de tari si organizat in 94 de grupuri locale, care aduna sub spiritul voluntariatului peste 3300 de tineri.

Spiritul intreprinzator, dedicarea si creativitatea membrilor au adus organizatiei drepturi depline din anul 1997, iar in timp, dublate de experienta si ambitie, au permis expansiunea BEST si organizarea cu succes a unui numar insemnat de evenimente cu si despre studenti.

In cadrul celei de-a treia editii vor fi prezenti 100 de studenti care vor fi integrati intr-o poveste palpitanta, cautand indicii si rezolvand provocari haioase, totul fiind construit in jurul detectivului Sherlock Holmes.

Aventura noastra prin Bucuresti are la baza perspicacitatea si creativitatea participantilor in rezolvarea misterelor, dar si abilitatea acestora de a lucra in echipa.

Prin Discover Bucharest dorim sa aducem orasul la viata, sa-l umplem de voie buna si distractie, dar si sa oferim studentilor oportunitatea de a invata lucruri noi.

#Discover Bucharest 2017 , #Timpul liber