Body-helanca, sub un sacou cambrat: Se poarta eleganta si confortul, iarna asta

Sambata, 24 Noiembrie 2012, ora 00:00
7002 citiri
Body-helanca, sub un sacou cambrat: Se poarta eleganta si confortul, iarna asta
Foto: stilago.ro

Body-urile mulate tip helanca, cu model fulg de nea, merg purtate ziua sub sacou sau pur si simplu ca bluza. Dana Savuica ti le recomanda in acest sezon, iar pentru o tinuta de seara iti recomanda body-urile din dantela rosie si neagra ce "merg purtate la pantaloni cu talie inalta sau la fuste, pe sub un sacou cambrat".

"Imi place foarte mult aceasta culoare (rosu n.r.), pe care o port si eu: este in tendinte, de fapt este must have al sezonului acesta si, nu in ultimul rand, este culoarea ce prevesteste sosirea Craciunului!", a declarat Dana Savuica pentru Business24.

Ea vine si cu o propunere mai speciala pentru lenjeria intima: 35 de modele diferite de body-uri, set bikini si sutien in nuante pastelate sau culori tari, combinatii de satin cu tulle si dantela cu microfibra elastic.

Foto: stilago.ro

"Colectia de lenjerie intima este pentru prima oara prezenta, am lucrat la ea in colaborare cu un designer technician Anamaria Piri", sustine designerul.

Foto: stilago.ro

Colectia Etiquette by Dana Savuica, lansata pe 20 decembrie, cuprinde peste 300 de modele de haine si accesorii - paltoane, blanuri, pulovere, rochii, cardigan, tunici, pantaloni, atat de zi cat si de seara, cu recomandari de styling mai ales pentru sarbatori, plus genti , pantofi, cizme, curele, esarfe, bijuterii.

Foto: stilago.ro

Business24 iti recomanda sa arunci un ochi pe acest blog cand ramai in pana de idei sau nu stii cum si ce sa porti iarna asta.

Tot aici vei gasi si cateva sugestii ce ar putea, foarte usor, sa devina o idee de cadou de craciun pentru un domn: Colectia Etiquette Men include camasi, papioane, si cravate.

#tinute business iarna, #body helanca sacou, #body pantaloni talie inalta, #colectie iarna Dana Savuica , #Tinuta business