Costumul antiglont: Poarta armura cu butoni si papion

Sambata, 09 Noiembrie 2013, ora 00:00
3639 citiri
Costumul antiglont: Poarta armura cu butoni si papion
Foto: Garrison Bespoke

Costumul business antiglont este cea mai recenta propunere din partea croitorilor de peste hotare. Creatiile acestora sunt menite sa iti satisfaca nevoia de stil, confort si siguranta, spun designerii.

Business24 iti prezinta ideea Garrison Bespoke, o inovatie in ceea ce priveste stilul, realizata cu ajutorul unor materiale utilizate in armata.

Mai exact, este vorba despre aceleasi nanotuburi din carbon utilizate la costumele militarilor din armata americana, un material care este de 30 de ori mai puternic decat otelul si cu 50% mai usor decat Kevlar, materialul utilizat de obicei la dispozitivele antiglont.

Asadar, desi costumul in sine este o adevarta armatura, de fapt acesta este extrem de discret si confortabil.

"Dupa ce am primit cateva solicitari din partea unor clienti importanti care calatoresc in locuri periculoase in interes de serviciu, ne-am propus sa dezvoltam o varianta stilata si discreta pentru vesta antiglont", sustin reprezentantii croitoriei.

Un astfel de costum costa 20.000 de dolari, potrivit Extravaganzi, iar daca ai un drum pana la Toronto, in Canada, poti deja sa-ti faci o programare la croitor!


Bulletproof Suit on CityNews

#costum antiglont, #costum comanda , #Tinuta business