Culorile business care te salveaza in zilele caniculare

Sambata, 22 Iunie 2013, ora 00:00
4067 citiri
Culorile business care te salveaza in zilele caniculare

Tinuta business de vara trebuie sa fie extrem de usoara si sa contina cat mai multe culori vii.

Daca functia pe care o ocupi nu-ti permite sa te joci prea mult cu nuantele hainelor, doza minima de eleganta poate fi asigurata prin accesorii optimiste.

Business24 iti recomanda cateva variante cu care nu vei da gres vara acesta.

Foto: Laura Rotileanu. Pret: 1.000 lei

Daca obisnuiesti sa porti camasi, solutia ideala pentru a-ti inveseli tinuta ar fi un colier statement "hand made". Simplul fapt ca nu ai deja mai multe culori in tinuta iti permite sa fii cat vrei tu de inventiva in ceea ce priveste combinatia de culori.

Foto: Borealy. Pret: 600 lei

Daca nu esti obisnuita sa porti doar camasi, ci jobul tau iti impune rochii si tricouri cat se poate de decente, dar care lasa putin din pielea de la baza gatului sa respire, iti recomandam un set de bijuterii din argint cu topaz.

Aceasta nuanta este "culoarea verii", iar finetea cu care este lucrata bijuteria iti permite sa o porti in absolut orice situatie.

Business24 iti recomanda sa o asortezi la o rochie bej lunga si vaporoasa, astfel incat sa te simti cat mai confortabila, dar si eleganta, la birou.

Foto: FreyWille Facebook

Daca nu esti adepta cerceilor lungi, atunci si cei semi-sferici se potrivesc de minune. FreyWille iti propune o colectie de cercei minusculi, colorati, dar extrem de rafinati.

Tot ce trebuie sa faci este sa alegi nuantele care ti se potrivesc.

#tinuta business accesorii, #accesorii vara tinuta business , #Tinuta business