Cum porti fusta midi in aceasta toamna

Sambata, 27 Septembrie 2014, ora 00:00
2433 citiri
Cum porti fusta midi in aceasta toamna

Fustele si rochiile midi revin puternic si in sezonul toamna-iarna 2014! Desi pare mai dificil de gestionat, aceasta lungime ar putea sa te avantajeze, daca stii cum sa o porti.

In primul rand, trebuie sa stii ca, desi toate poarta denumirea de "fusta midi", midi nu inseamna acelasi lucru pentru toata lumea.

"Daca esti inalta, tivul rochiei poate cobora spre jumatatea gambei, insa daca esti miniona, fusta midi nu ar trebui sa depaseasca genunchiul cu mai mult de o palma", explica specialistii brandului de imbracaminte Cristallini.

Nu ar trebui sa te opresti aici cand iti gandesti tinuta cu fusta midi si ar trebui sa alegi pantofii potriviti care sa ofere iluzia unor picioare foarte lungi. Cea mai buna solutie este intotdeauna o pereche de pantofi nude, insa daca inaltimea iti permite, poti alege si pantofii stiletto metalici, extrem de "la moda" in ultima perioada.

In plus, desi temperaturile incep sa scada, nu trebuie sa renunti la materialele naturale. Un secret pentru a putea purta in continuare o rochie midi din voal de matase naturala este sa chiar captusala, ce poate fi si din vascoza.

In ceea ce priveste culorile, ai libertate totala: de la negru pana la albastru cobalt, verde smarald, roz trandafiriu sau rosu purpuriu, poti alege orice ti se potriveste, in aceasta toamna. Pentru un plus de rafinament, in cazul tinutelor de cocteil, specialistii iti recomanda aplicatii din dantela Chantilly Jean Bracq, broderia cusuta manual si nasturii din pietre Swarovski.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cum porti fusta midi, #cum porti rochia midi , #Tinuta business