Eleganta si armonie, cu bijuterii unicat. Lasa-te inspirata de culorile toamnei

Sambata, 15 Septembrie 2012, ora 00:00
5573 citiri
Eleganta si armonie, cu bijuterii unicat. Lasa-te inspirata de culorile toamnei

Bijuteriile de aur in combinatie cu email negru isi pastreaza intotdeauna eleganta. Daca preferi tinute in nuante calde si naturale, precum ocru, beige sau verde olive, Business24 iti recomanda noul set Platinum de la FreyWille, pentru o armonizare perfecta.

Bijuteriile vor fi disponibile si in Bucuresti incepand cu 1 octombrie, sustin reprezentantii casei de bijuterii.

Setul face parte din colectia Magic Sphinx, inspirata din mitologia greceasca. Sfinxul imbina forta unei leoaice cu libertatea unui vultur si ratiunea unei fiinte umane, ceea ce s-a conturat drept una dintre cele mai vechi dorinte ale omenirii.

Pentru designerii FreyWille, insa, sfinxul a avut rol de sursa de inspiratie, care a "dat nastere" unor bijuterii impresionante, cu efecte tridimensionale ce combina pulberea de aur de 24 de karate cu suprafetele de aur in relief si finisaje stralucitoare, toate in email, rezultatul fiind un set deosebit de elegant.

Pe langa valoarea pe care o are in sine bijuteria, imaginile create din jocul de culori dezvaluie chipul sfinxului pe fiecare accesoriu, dovada a maiestriei artizanilor care creeaza manual aceste bijuterii.

Magic Sphinx - Platinum (Galerie Foto)

Click pe imagine pentru slideshow

Bratara Diva, 3.450 de lei

Bratara Miss, 2.150 de lei

Colier Messager D'amour, 2.500 de lei

#bijuterii toamna, #bijuterii culori toamna, #colectia Patinum Magic Sphinx FreyWille , #Tinuta business