Fii elegant si expresiv, cu un ceas de marina

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 00:00
1936 citiri
Fii elegant si expresiv, cu un ceas de marina

Ceasurile de marina exprima masculinitate prin definitie, si sunt potrivite fie ca le porti cand navighezi pe mari, fie ca le porti la tarm, la scufundari si chiar la o tinuta business.

Business24 iti recomanda, in acest weekend, cel mai recent model din colectia Diver de la Ulysse Nardin, Maxi Marine Diver, un ceas care vine cu un nou design al cadranului si o bratara asortata la culorile carcasei.

Ceasul duce mai departe caracteristicile familiei din care face parte: are cifrele supradimensionate, ca pentru scufundari, din aur, pe o rama neagra rotativa. In plus, ceasul are cadranul imprimat cu model ce imita valurile marii pe care sunt aplicat indecsii luminosi, pentru un contrast puternic. Tot pe cadran are imprimat anul 1846 cu rosu, ca un omagiu adus anului in care a fost fondat a compania producatoare.

Carcasa de 42,7 milimetri este realizata din aur roz de 18 carate si este gravata individual, iar mecanismul sau din aur de 22 de carate este vizibil printr-un geam transparent, pe spatele cadranului.

Maxi Marine Diver este rezistent pana la 200 de metri adancime in apa.

Bratara este realizata si ea din aur de 18 carate si incorporeaza elemente negre de ceramica, potrivindu-se perfect cu carcasa si cadranul.

#ceas marina, #Ulysse Nardin Maxi Marine Diver , #Tinuta business