Imaginea iti vinde afacerea! Alege tinuta business care iti garanteaza succesul

Vineri, 13 Iunie 2014, ora 08:18
1834 citiri
Imaginea iti vinde afacerea! Alege tinuta business care iti garanteaza succesul

Succesul unei afaceri depinde de foarte multi factori, de la felul in care stii sa o promovezi, pana la felul in care te prezinti in fata partenerilor si a colaboratorilor.

Majoritatea afacerilor se incheie la sedinte sau la intalniri formale desfasurate in restaurante, de aceea este vital ca cei pe care vrei sa ii convingi sa ti se alature in business, sa vada in tine un om capabil, serios si implicat. Pentru ca avantajul sa fie in terenul tau, trebuie sa acorzi o atentie deosebita tinutei pe care o porti.

Costumul business te ajuta sa-ti vinzi afacerea

Fara indoiala, cea mai potrivita tinuta pentru intalnirile de afaceri este costumul business. Nu ai voie sa te afisezi cu un costum ieftin, care pare imprumutat de la un amic mai solid sau mai inalt, asa ca alege intotdeauna sa investesti o suma mai mare de bani intr-un ansamblu de calitate, croit exact pe masurile tale.

Un costum business care iti vine ca turnat si o atitudine corecta fata de partenerii de discutii te vor ajuta sa-ti pui in valoare autoritatea si sa fii mai convingator.

Ce costume business alegi pentru a avea garantia succesului?

La atelierul Rever se croiesc unele dintre cele mai elegante si moderne costume barbatesti. Calitatea materialelor este dovedita de tesaturile sofisticate, furnizate de cele mai renumite branduri din domeniu, iar maiestria croitorilor face ca fiecare sacou si pantalon sa urmeze liniile corpului si sa scoata in evidenta punctele forte ale purtatorului.

Viziteaza platforma online de prezentare a atelierului Rever si vei gasi cel putin un costum business care sa se potriveasca stilului tau.

Costum business Rever Classy Grey

Griul este o culoare clasica, dar in acelasi timp mereu actuala, iar Classy Grey este un costum business perfect pentru un om de afaceri care isi doreste sa aiba un imagine impecabila, fara sa epateze. Reverele slim ale sacoului si croiala slim fit te ajuta sa pari mai suplu si mai inalt.

Costum business Rever Blue Button

Rever Blue Button este un alt costum business cu care nu ai cum sa dai gres. Nuanta eleganta de bleumarin, nasturii imbracati in stofa si calitatea tesaturii au transformat acest costum intr-un bestseller, deci grabeste-te sa-l comanzi si tu, daca vrei sa te faci remarcat si sa-ti pui in valoare personalitatea.

Costum business Rever Bordeau Checks

Carourile vor fi intotdeauna potrivite pentru un costum business. Ele inspira masculinitate si rafinament si sunt alese in special de domnii pretentiosi, care stiu cat de important este sa aiba grija de imaginea lor. Din shopul Rever.ro poti comanda costumul business Rever bordeaux checks, un costum realizat din lana fina de cea mai buna calitate. Sacoul cu inchidere la doua randuri de nasturi este detaliul care face diferenta in cazul sau.

Dupa cum vezi, optiunile in ceea ce priveste costumul business sunt variate. Intra pe Rever.ro si cu siguranta vei gasi costumul perfect care iti poate creste succesul in afaceri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#costume business, #costume barbatesti, #costume business comanda , #Tinuta business