Noua colectie de bijuterii Bluefly - perfecta pentru tinutele tale office

Sambata, 22 Octombrie 2011, ora 00:00
2080 citiri
Noua colectie de bijuterii Bluefly - perfecta pentru tinutele tale office
Bluefly/ Sursa: Bluefly.com

Bluefly vine in intampinarea celor mai rafinate gusturi cu noua sa colectie de bijuterii unice cu diamante create de nume mari precum Julieri, Colette Nicolai sau Elements by KC Designs. Bijuteriile au un pret redus cu 40 pana 50%, doar la comanda online de pe site-ul companiei.

Poti achizitiona de pe site-ul Bluefly oricare dintre bijuteriile de lux pentru a-ti completa tinuta, de la cerceii-candelabru pana la pandantivele din diamant, la preturi reduse cu pana la 50% din valoarea lor de retail, potrivit MSN Money.

Julieri, Colette Nicolai, Kiwat sau Elements by KC Designs sunt doar cateva dintre numele mari din industria luxury care au creat bijuterii exclusiv pentru noua colectie lansata de vestitul portal.

Finetea cu care sunt slefuite diamantele acestor designeri este apreciata de o multime de vedete de pe Covorul Rosu, precum Natalie Portman, Olivia Wide, Jennifer Hudson sau Tine Fey, care au si ales aceste bijuterii in aparitiile lor din fata camerelor de luat vederi.

Daca preferi bijuteriile amuzante si rafinate in acelasi timp, Bluefly iti ofera o gama larga de accesorii luxoase, de la panadantivele Elements by KC Design sub forma de cuvinte sau initiale, pana la inelele cu piramida sau cele cu pietre colorate create Julieri exclusiv pentru Bluefly.

In cazul in care moda este cuvantul de lege in alegerile vestimentare pe care le faci, la birou sau in intalnirile personale, Bluefly are pentru tine bijuterii perfecte, pe care poti sa le porti si la tinuta office, si la cina de dupa o zi intreaga de munca.

In acest sens, Colette Nicolai a creat exclusiv pentru Bluefly seturile de cercei simpli cu diamant, pandantivele si bratarile incrustate cu diamante, pe care le poti achizitiona oricand, la preturi incredibil de mici, in comparatie cu cele pe care le vezi in magazine.

#bijuterii de lux, #bijuterii unice diamant, #bijuterii Bluefly , #Tinuta business