Tinuta business. Vezi recomandarile caselor de moda din Romania

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 00:00
4160 citiri
Tinuta business. Vezi recomandarile caselor de moda din Romania

La birou, tinuta office ar trebui sa inspire incredere si profesionalism. Dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa iti uiti personalitatea si sa te ascunzi in costume impersonale, terne, in aceleasi nuante clasice de gri, albastru sau in vesnicul negru.

Timberland iti recomanda camasi din bumbac, la un pret de aproximativ 400 de lei, cu guler si cu doua randuri de nasturi. Poti combina camasa cu un sacou Conna, la un pret de circa 700 de lei, si cu o pereche de pantaloni Famous Brands, la un pret de 350 de lei.

In cazul in care preferi o vesta, o poti gasi tot la Conna. Modelele sunt, in general, pe negru si pe albastru inchis, iar pretul incepe de la 350 de lei. Pentru o pata de culoare, cumpara o cravata intr-o nuanta deschisa sau chiar ...un papion.

Stefanel iti propune rochii in mai multe nuante, de la visiniu, gri, pana la ciocolatiu, care pot fi perfect accesorizate cu o esarfa colorata sau cu o pereche de cercei veseli. Daca adaugi un sacou alb, cambrat pe talie, vei arata profesionist, dar iti vei putea pune si amprenta personala asupra tinutei.

O rochie de la Stefanel incepe de la 200 de lei, in timp ce o esarfa din matase galbena, de la Mango, costa aproximativ 100 de lei. Daca nu vrei un sacou, ci mai degraba, un palton, poti cumpara un palton Ipekyol, care costa putin peste 600 de lei.

#tinuta business office, #tinuta birou femei, #tinuta birou barbati, #tinuta business , #Tinuta business