Descopera Breitling Exospace B55, cronograful conectat la smartphone (Video)

Joi, 31 Decembrie 2015, ora 14:00
3625 citiri
Descopera Breitling Exospace B55, cronograful conectat la smartphone (Video)
Foto: A Blog to Watch

Cum sa combini tehnologia de ultima ora cu calitatile unui cronograf ramane o dilema pentru multi dintre orologierii de lux din ziua de astazi.

Nu este si cazul celor de la Breitling, care au reusit sa creeze un cronograf care pastreaza toate functiile unui ceas clasic de lux, peste care se adauga si caracteristicile unui smart watch, relateaza Bloomberg.

"Am pus smartphone-ul in serviciul unui ceas", explica creatorii cronografului Breitling Exospace B55, dornici sa demonstreze ca acest produs nu trebuie confundat cu un simplu (si de acum banal) smartwatch.

B55 chiar are aspectul unui ceas clasic, cel putin pana cand depistezi cele doua ecrane LCD adaugate cadranului principal.

Fanii Breitling vor recunoaste modelul acestora de la alte creatii hibride ale firmei, precum Aerospace Chronos, numai ca de aceasta data cronograful Exospace B55 se conecteaza la un smartphone.

Ceasul este perfect functional si singur, dar devine mult mai interesant in momentul in care aplicatiile smart sunt puse in functiune.

In primul, cele doua ecrane LCD iti vor semnaliza discret cand ai primit un mesaj sau un apel pe smartphone, dar nu iti vor arata mai mult de un simplu ID al apelantului, motiv pentru catre creatorii cronografului sustin sus si tare ca B55 nu este un smartwatch.

Insa, in combinatie cu un smartphone ceasul se dovedeste extrem de usor de folosit. Aplicatia inclusa in cronograful Breitling Exospace iti permite sa reglezi direct din telefon ceasul, sa ii fixezi alarma sau chiar sa stochezi anumite informatii in acesta.

Destul de interesant, nu-i asa? Parca este un gadget pentru spioni, iar designul este si el creat pe masura.

Breitling Exospace B55 are un aspect tipic ceasurilor militare pentru piloti. Afisajul de pe cele doua ecrane digitale este fosforescent, iar carcasa sa este realizata din titan negru.

In ciuda dimensiunilor sale - carcasa este de 46 mm - cronograful smart este mai usor decat te-ai astepta, iar pretul de 8.900 de dolari demonstreaza ca intra in gama produselor de lux.

M.J.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cronograf Breitling Exospace B55, #cronograf smart Breitling , #Tinute casual