Direct de la Monaco: Ceasul care-ti intelege pasiunea pentru iahting

Sambata, 22 Septembrie 2012, ora 00:00
3261 citiri
Direct de la Monaco: Ceasul care-ti intelege pasiunea pentru iahting

Ulysse Nardin lanseaza un ceas in editie limitata pentru Monaco Yacht Show 2012, un model care iti intelege pasiunea pentru iahting.

Ceasul Ulysse Nardin Monaco se numara printre cele mai bune modele cronograf si imbina perfect functiile unui instrument de navigare cu toate caracteristicile tehnologice ale unui ceas din gama premium. Toate acestea, fara ca aspectul estetic sa aiba de suferit.

Desi modelul Ulysse Nardin Monaco nu poate fi purtat la o intalnire de afaceri, il poti lua de fiecare data cand iesi cu ambarcatiunea ta favorita in larg. Ceasul nu te va dezamagi, pentru ca este conceput in asa fel incat sa faca fata celor mari mari provocari.

Carcasa de otel inoxidabil, cu diametrul de 45,8 milimetri, are un invelis din cauciuc albastru ultramarin, acoperit de un strat special care il protejeaza pentru conditiile mai dificile din larg.

Nu doar carcasa a fost supusa unui tratament special, ci si ecranul din safir, care a fost acoperit cu un invelis antireflex. Indicatorul pentru data si secundarul sunt supradimensionate, ca sa stii in fiecare moment cat de mult ai avansat in larg.

Daca iti place acest ceas lansat de Ulysse Nardin, trebuie sa te grabesti, pentru ca nu sunt disponibile decat 100 de piese, fiecare dintre ele fiind numerotata cu cifre din aur de 18 karate, pe partea din spate a carcasei. Ceasul poate fi gasit in magazinele Ulysse Nardin din marile orase ale Europei.

#ceas lux, #ceas scump, #ceas Ulysse Nardin , #Tinute casual