Legendary Driver, cronograful Baume & Mercier care te face copilot la Le Mans

Sambata, 01 Octombrie 2016, ora 00:00
3104 citiri
Legendary Driver, cronograful Baume & Mercier care te face copilot la Le Mans
Foto: Baume et Mercier

Orologierii casei Baume & Mercier dedica patru noi creatii bolizilor Shelby Cobra, fiecare accesoriu purtand distinct logoul companiei care si-a facut un nume pe circuitul Le Mans.

La fel de elegant si ravnit ca si masinile de curse pe care le reprezinta, cronograful Legendary Driver va iesi cu siguranta in evidenta odata asezat la incheietura mainii tale, arata Extravaganzi.

Fiecare serie Legendary Driver poarta numele unuia dintre cei patru piloti care au stat la volanul bolidului Shelby Cobra CSX1228 in cursa de 24 ore de la Le Mans din urma cu mai bine de o jumatate de veac.

Variatiunile care fac diferenta intre cele patru ceasuri sunt aproape insesizabile, doar includerea numerelor de inscriere in cursa ale celor patru piloti in designul cronografului Legendary Driver si culoarea cadranului facand diferenta intre ele.

Poti alege deci intre ceasul Nr. 15, dedicat lui Dan Gurney, Nr 50 - Ken Milers, Nr. 97 - Dave MacDonald sau Nr.96 - Allen Grant.

Fiecare dintre acestea are un ac tahometru care poarta in varf celebra emblema a echipei, capul de cobra.

Carcasa de 44 mm este realizata din otel inoxidabil si din otel ADLC tratat prin ardere pentru a da o nuanta fumurie metalului.

Prin capacul transparent de pe spatele ceasului poti admira miscarea fina a mecanismului Valjoux 7753, care asigura cronografului o rezerva de energie de 48 de ore.

Fiecare model va fi produs in doar 15 exemplare, pretul unuia fiind de 4.850 dolari. Atentie insa, Baume & Mercier intentioneaza sa puna in vanzare intreaga colectie Legendary Driver doar pe piata americana, ceea ce inseamna ca va trebui sa comanzi accesoriul direct de la unul din magazinele din SUA ale companiei elvetiene.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cronograf Baume Mercier, #editie ceasuri Shelby Cobra, #cronograf Legendary Driver , #Tinute casual