Urmareste mareea rosie! Iata un ceas perfect pentru aventurieri

Sambata, 25 Iulie 2015, ora 00:00
2954 citiri
Urmareste mareea rosie! Iata un ceas perfect pentru aventurieri
Foto: Time Zone

Este imposibil sa nu remarci de la prima privire stralucirea rosie ca de coral a ceasului Corum Admiral Red Tides. Mareea rosie pe care pare sa o reverse ceasul este rezultatul unei munci de trei ani depuse de designerii atelierelor Corum.

Ceasul iesit din mana lor este o capodopera realizata in parteneriat cu Observatorul Astronomic din Geneva si Serviciul de Oceanografie si Hidrografie al Marinei franceze, relateaza portalul Luxatic.

Invelit intr-o carcasa de titan de 45 de milimetri si dotat cu un geam de cristal si capac din cristal negru pe spate, ceasul Red Tides rezista presiunii apei pana la adancimi de 300 de metri.

Este un ceas indragit de practicantii sporturilor nautice si de iubitorii de scufundari, iar modul in care reuseste sa se evidentieze il transforma intr-un accesoriu elegant.

Nu este singura caracteristica de lux pe care Red Tides o afiseaza. In interior are un mecanism automatic elvetian cu 21 de rubine.

Functiile sale combina elementele sport cu afisajul clasic al unui ceas de lux. Toate sunt bine puse in evidenta de stralucitorul cadran rosu aprins al ceasului in care se observa discret insertii de titan.

Pe langa afisajul standard al orelor, minutelor si secundelor, Corum Admiral Red Tides este in masura sa-ti ofere informatii precise despre fazele lunii, flux si reflux si forta curentilor de apa.

Afisajul detaliilor cu SuperLuminova reprezinta un contrast placut cu rosul aprins al cadranului, facand ecranul sau vizibil si la adancime, in timpul scufundarilor.

Rotorul sau redus la o forma minimalista si bratara care imbraca aceeasi nuanta de rosu dau in acelasi timp o nota stilata acestui accesoriu, dovada ca Red Tides este un ceas menit sa iasa in evidenta indiferent de ocazie.

#ceas Corum Admiral Red Tides, #ceas lux antiacvatic, #ceas sport Red Tides , #Tinute casual