Vrei sa arati ca un erou intergalactic? Incearca jacheta lui Han Solo din Star Wars

Sambata, 11 Iunie 2016, ora 00:00
3182 citiri
Vrei sa arati ca un erou intergalactic? Incearca jacheta lui Han Solo din Star Wars
Foto: Extravaganzi

Personajul traficantului intergalactic Han Solo, introdus de George Lucas in seria Razboiul Stelelor, continua sa anime imaginatia celor mici si celor mari deopotriva, chiar si dupa 39 de ani de la prima sa aparitie.

Stilul sau degajat, inclusiv cel vestimentar, i-a inspirat pe creatorii de moda care colaboreaza cu producatorii francizei Star Wars sa realizeze o copie identica a jachetei de piele purtata de Han Solo (Harrison Ford) in ultima productie Star Wars, Trezirea Fortei, anunta Extravaganzi.

Dedicata celor cu spirit de aventura, jacheta de piele din colectia Matchless Star Wars Capsule nu este doar o piesa vestimentara pe care sa o porti la o intalnire a fanilor celebrului film SF.

Designul sau se potriveste perfect tinutelor care imbratiseaza stilul urban, iar pretul de 1.500 de dolari este justificat de atentia data finisajului si de materialele din care este croita aceasta piesa vestimentara.

Caracterul sau de colectie le va sari in ochi doar cunoscatorilor si fanilor inversunati ai peliculei, in vreme ce pentru publicul nestiutor vei fi doar un barbat care isi etaleaza spiritul de aventurier printr-o tinuta degjata, dar plina de stil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#accesorii vestimentare, #colectie Star Wars, #jacheta piele Han Solo , #Tinute casual