Audemars Piguet Diamond Punk, o provocare a rafinamentului

Sambata, 21 Februarie 2015, ora 00:00
2720 citiri
Audemars Piguet Diamond Punk, o provocare a rafinamentului
Foto: IWatch 365

Ceasul Audemars Piguet Diamond Punk iti propune o atitudine indrazneata si rebela, pe langa stralucirea data de creatia provocatoare a firmei elvetiene.

Diamond Punk este ultima creatie a atelierelor Audemars Piguet si impinge rafinamentul accesoriilor de lux dincolo de orice limita intalnita pana acum in capodoperele orolgierilor elvetieni, arata revista Haute Time.

Audemars Piguet Diamond Punk are un design care reprezinta o adevarata provocare si pentru bijutieri.

Realizat sub forma unei bratari invelite in 7.848 de diamante asezate in forme piramidale, ceasul de lux reda formele esentiale ale culturii punk din anii '70.

56 de piramide stralucitiare impodobesc suprafata ceasului-bratara, una dintre acestea culisand fin pentru a dezvalui cadranul ceasului.

Acesta te va surprinde in mod placut prin pastrarea decorul opulent cu ajutorul a 300 de diamante, care acopera cadranul ceasului de lux.

Este o creatie care sfideaza atat conservatorismul creatorilor de ceasuri de lux cat si pe cel al bijutierilor traditionali, o caracteristica de altfel a stilului Audemars Piguet.

Munca depusa pentru realizarea unui singur exemplar insumeaza 1.440 de ore, fiecare ceas Audemars Piguet Diamond Punk reprezentand o adevarata opera de arata, care te va ajuta sa depasesti limitele accesorizarii tinutelor elegante intr-un mod inedit.

#ceas Audemars Piguet, #ceas lux diamante, #bijuterie ceas lux , #Tinute elegante