Brandurile de lux anunta cresterea preturilor in Europa

Joi, 09 August 2012, ora 12:21
1758 citiri
Brandurile de lux anunta cresterea preturilor in Europa

Brandurile de lux vor creste preturile pe piata europeana, in perioada urmatoare, pentru a le alinia cu cele de pe piata chineza.

Deoarece in China produsele de lux costa considerabil mai mult decat in alte zone ale lumii, chinezii instariti prefera sa faca cumparaturi in afara tarii, in special in Europa, unde criza din zona euro si deprecierea monedei unice afecteaza economia regionala.

Fenomenul ia amploare si a condus la o incetinire a afacerilor derulate de brandurile de lux pe piata chineza, potrivit CPP-Luxury.

Oficialii LVMH, cel mai mare producator de bunuri de lux din lume, nu au anuntat oficial daca vor mari preturile pentru piata din Europa, insa au mentionat ca vor actiona in favoarea Vuitton si a cresterii veniturilor companiei.

Prada a conformat ca va creste preturile pe piata din Europa, pentru a reduce prapastia dintre cele doua continente. Reprezentantii Prada au anuntat ca aceasta crestere se va cifra in jurul valorii de 10% in cazul in care moneda euro va continua sa se deprecieze fata de dolar. Preturile din China nu vor creste.

De anul trecut, moneda europeana s-a depreciat cu 15% fata de dolar si cu 16% fata de yen.

Piata produselor de lux din Romania, in scadere cu 30% anul acesta

Cei mai mari jucatori de pe piata de lux anunta profituri in crestere

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#piata bunuri de lux, #bunuri de lux Europa, #preturi bunuri de lux, #piata China bunuri lux, #crestere preturi bunuri lux , #Tinute elegante