Ceasul Drive de Cartier, o surpriza placuta in dulcele stil clasic!

Sambata, 20 Februarie 2016, ora 00:00
3315 citiri
Ceasul Drive de Cartier, o surpriza placuta in dulcele stil clasic!
Foto: Cartier

Cartier tocmai a anuntat lansarea unei noi colectii de ceasuri masculine, "Drive de Cartier", care lasa sa se intrevada o revenire la stilul clasic al acestor accesorii aflate in uzul gentlemanilor stilati.

Colectia Drive se remarca printr-un design cu linii curbe si forme stilizate care amintesc vag de forma automobilelor de lux, remarca revista Luxatic.

Acele ceasului in forma de sabie, realizate manual, ca si cadranul impanzit de numere romane si cu ornamente stilizate, care redau imaginea grilei unui radiator de masina, scot in evidenta designul clasic al creatiei Cartier.

Un safir stralucitor impodobeste rotorul, intreaga aparenta a elegantului accesoriu masculin oferind privitorului senzatii aproape tactile.

Carcasele de 40 mm X 41 mm ale ceasurilor din colectie sunt realizate din aur roz de 18 karate sau otel, iar nuanta cadranelor poate varia de la negru la alb.

Fiecare model este caracterizat de un subcadran dedicat numararii secundelor amplasat in dreptul orei 6.

Capacul transparent din cristal de pe spatele ceasului dezvaluie miscarea mecanismului 1904 MC, realizat in doua versiuni cu decoratiuni "Cotes de Geneve" sau cu greutate oscilanta a pieselor.

O a treia varianta de mecanism este inclusa doar la seria Driver de Cartier Fine Watchmaking. Aceasta beneficiaza de un mecanism 9452 MC cu tourbillon certificat "Poincon de Geneve".

Un finisaj de exceptie se revede si in modelul bratarilor din piele de aligator de culoare neagra sau maro care insotesc ceasurile Drive de Cartier, cataramele acestora fiind realizate din aceleasi material ca si carcasa modelului ales de tine.

Incepand cu luna mai te vei putea bucura de stilul clasic pe care acest accesoriu il va emana de la incheietura mainii tale la preturi cuprinse intre 6.000 si 8.400 de euro pentru modele invelite in carcasa de otel sau de 18.600-21.900 de euro pentru cele realizate din aur.

O varianta de top a ceasurilor Drive de Cartier este reprezentata de modelul Flying Torbillon, care atinge un pret de 86.500 de euro.

#ceas Cartier, #colectie Drive de Cartier, #pret ceas clasic Cartier , #Tinute elegante