Ingrijeste-ti garderoba cu cel mai rapid aparat de calcat vertical

Vineri, 01 Mai 2015, ora 00:00
2813 citiri
Ingrijeste-ti garderoba cu cel mai rapid aparat de calcat vertical
Foto: Hammacher

Nu stii cum sa elimini rapid cutele de pe cele mai dificile tinute pe care le folosesti constant?

Business24 iti propune un aparat de calcat vertical cu abur capabil sa doboare orice record de viteza in netezirea hainelor tale.

Pulverizatorul de aburi Hammacher Schlemmer actioneaza de doua ori mai repede decat orice alt aparat similar asupra unor stofe sensibile, dand hainelor tale un aspect impecabil.

Testat in cadrul Institutului Hammacher Schlemmer, acest aparat de calcat vertical cu abur indreapta cutele esarfelor de matase, ale costumelor elegante din lana sau chiar pe cele ale bluzelor din matase artificala in doar cateva minute.

Aparatul se incalzeste rapid si elimina primele jeturi de abur fierbinte in mai putin de un minut.

Temperatura la care este adusa apa folosita la calcarea cu aburi a hainelor atinge 65 de grade Celsius, indeajund pentru a netezi perfect o fusta de bumbac in mai putin de 4 minute.

Aparatul este pornit si oprit prin simpla apasare a unei pedale din zona inferioara.

Hammacher Schlemmer comercializeaza aparatul de calcat vertical cu abur la un pret de 180 de dolari oferind o garantie pe viata pentru acesta.

Sistemul este compus dintr-un suport vertical pentru haine, roti pentru a permite deplasarea usoara a acestuia prin casa si un rezervor de 2,5 litri, detasabil, pentru o umplere mai usoara.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#aparat calcat vertical aburi, #pulverizator aburi Hammacher, #ingrijire tinute elegante , #Tinute elegante