Poarta un ceas brodat, in ton cu tendintele!

Duminica, 01 Noiembrie 2015, ora 00:00
3443 citiri
Poarta un ceas brodat, in ton cu tendintele!
Foto: LePoint

De la aur, diamante sau chiar picturi miniaturale, creatorii ceasurilor de lux au evoluat spre modele cu un usor aer vintage dat de adaugarea broderiilor pe cadranele ceasurilor dedicate sexului frumos.

Delicatele modele adaugate ceasurilor de dama au aparut prima data pe un ceas Piaget de acum doi ani, dar, de atunci, si alte mari case de moda au creat modele decorate in acelasi stil, aminteste Financial Times.

Piaget Altiplano

Modelul Piaget Altiplano cu cadran brodat sub forma unui trandafir a fost realizat chiar de Sylvie Deschampsm un artizan decorat de Ministrul Culturii din Franta cu titlul de Maestru al Artelor.

Foto: Day And Night Magazine

Miraculoasa lucratura care da nuante diferite de roz cadranului ceasurilor Piaget Altiplano a fost realizata in doar 3 exemplare, fiecare dintre acestea fiind vandut la un pret de 39.720 euro.

Efortul lui Deschamps este admirabil in conditiile in care conturul fiecarei petale a trandafirului este accentuat cu broderie in fir de argint pentru un efect vizual complex.

Un alt model, ceva mai simplu, realizat tot de Sylvie Deschamps pentru Piaget este cel al cadranului impodobit cu frunze de laur. Doua serii de ceasuri Piaget Altiplano, fiecare in cate 18 exemplare au fost puse in vanzare la pretul de 33.000, respectiv 34.145 euro.

Chanel Mademoiselle Prive Lesage

Pentru modelul ceasului Mademoiselle Prive Lesage, casa Chanel a apelat la artizanii atelierului Maison Lesage, o firma pe care a achizitionat-o in 2002.

Folosind matasea colorata acestia au reusit sa creeze cate o minunata camelie pe cadranele celor 18 ceasuri ale seriei. Pretul de vanzare al unui exemplar este de 73.866 euro, doar unul singur fiind inca nevandut.

Cadranul ceasului Chanel a incantat si ochii juriului de la expozitia Grand Prix d'Horlogerie, unde Maison Lesage si Chanel au castigat premiul pentru Arta Artizanala.

Foto: Arabian Knight Online

Luna aceasta, casa de moda pariziana vrea sa readuca stilul broderiilor rafinate pe cadranul a trei ceasuri de lux, doua reprezentand tot modelul floral al cameliei, de aceasta data impodobita cu perle, in vreme ce al treilea reprezinta o cometa cu fata umana.

Pretul lor evolueaza intre 38.675 si 41.811 euro.

Dior VIII Grand Bal Fil D'or

Designerii casei Dior au testat piata cu Dior VIII Grand Bal Fil de Soie, un ceas de 44.582 euro lansat anul trecut.

Cadranul acestuia a fost imbodobit cu o dantela fina in culori roz si verde brodata din matase naturala. Modelul a fost realizat intr-o serie de 88 de exemplare.

Foto: Style In Watch

Anul acesta insa, Dior revine cu o noua serie de 88 de ceasuri de dama cadran brodat cu fir de aur pe o suprafata ceramica impodobita cu aur rosu si diamante. Pretul unui ceas Dior VIII Grand Bal Fil d'Or este asteptat sa plece de la 48.814 euro.

Hublot Big Bang Broderie

Elvetienii de la Hublot nu au ramas nici ei mai prejos si au adus un omagiu dantelareselor din Tara Cantoanelor prin cele trei serii limitate ale modelelor Hublot Big Bang Broderie.

Orologierii elvetieni au colaborat cu celebra firma de lenjerie fina Bischoff pentru a crea un model artizanal pentru ceasul Hublot Big Bang Broderie.

Foto: Luxuo

Trei tipuri de decoratiuni: cu fir negru si diamante negre, cu fir de argint si diamante albe si cu fir de aur si diamante impodobesc cadranele ceasurilor Big Bang Broderie.

Fiecare din aceste ceasuri este lansat intr-o serie de 200 de exemplare, preturile fiind de 18.700, 19.800 si 37.500 euro, in functie de modelul preferat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceasuri dama, #accesorii lux, #Chanel, #ceas Dior, #ceas diamante , #Tinute elegante