Poarta un ceas demn de un cavaler al regelui Arthur!

Sambata, 06 Iunie 2015, ora 00:00
4592 citiri
Poarta un ceas demn de un cavaler al regelui Arthur!
Foto: Luxexpose

Daca orele si minutele tale libere sunt la fel greu de gasit precum Sfatul Graal din legendele arthuriene, atunci poate-ar trebui sa-i chemi in ajutor pe cavalerii mesei rotunde, sa stea de straja timpului tau pretios.

Suna a basm, dar este unul cat se poate de realizabil, gratie noului ceas automatic dedicat de orologierul elvetian Roger Dubuis legendei regelui Arthur, Excalibur Knights of the Round Table II.

Este vorba despre o reeditare in editie limitata a succesului inregistrat in 2013 cu primul model din aceasta gama legendara, arata Luxexpose.

Pune-l la mana si trecerea timpului va fi marcata de sabiile celor 12 cavaleri ai mesei rotunde realizati cu ajutorul unei noi tehnologii de gravare tridimensionala.

Cadranul de 45 mm reprezentand celebra masa a cavalerilor din Camelot a fost creat dupa 10 luni de incercari si teste, din jad negru gravat si aur alb patinat.

Carcasa realizata din aur alb ascunde un mecanism automatic RD821 cu 33 de rubine, care garanteaza 48 de ore de functionare in repaus.

La fel ca toate mecanismele create de Roger Dubuis, acesta este marcat cu celebrul Sigiliu din Geneva si contine 172 de componente finisate manual.

Pe spatele realizat din aur masiv este gravat celebrul juramant al vrajitorului Merlin si blazonul regelui Arthur.

Aspectul fascinant al acestui ceas de exceptie este completat de cureaua exclusivista realizata din piele de aligator cusuta de mana.

Editia de anul acesta a fost limitata la numai 28 de exemplare, iar pretul unuia este de 238.000 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas lux cavaleri, #Roger Dubuis Excalibur, #ceas lux masa rotunda , #Tinute elegante