Topul celor mai frumoase ceasuri-bijuterie, in 2013

Sambata, 27 Iulie 2013, ora 00:00
3876 citiri
Topul celor mai frumoase ceasuri-bijuterie, in 2013
Foto: Haute Time

Ceasul-bijuterie e cel mai elegant accesoriu pe care il poti avea, indiferent ca il porti la o ocazie speciala sau zi de zi, la tinuta business.

Business24 iti prezinta in acest weekend un top al celor mai frumoase ceasuri cu diamante lansate in 2013, realizat de publicatia Haute Time.

Ce-i drept, intr-o piata in care producatorii de ceasuri au ajuns la apogeul tehnologiilor orologere, al complicatiilor si al mecanismelor speciale, doar maiestria cu care sunt aplicate diamantele pe un ceas, imbinarea perfecta intre fiecare element si gratia taieturilor de diamant mai pot genera noi diferente care sa te impresioneze si sa te determine sa investesti intr-o noua bijuterie pentru colectia ta.

Harry Winston Premier Glacier

Foto: Haute Time

Acest ceas este, de fapt, un mozaic de 497 de diamante, ce au impreuna 30,59 carate.

Chopard Happy Sport Diamantissimo

Foto: Haute Time

Aceasta bijuterie are 958 de diamante taiate sub forma de bagheta si 1.978 de diamante sub forma de briliant, avand in total 65 de carate. Carcasa, limbile de ceas si bratara sunt asamblate atat de rafinat, incat imbinarea dintre ele e aproape invizibila. Ceasul are mecanismul propriu dezvoltat de Chopard, cu un calibru automat L.U.C 96.17-L.

Piaget LImelight Gala

Foto: Haute Time

Prin acest ceas casa Piaget a vrut, probabil, sa-si arate maiestria in arta biujuteriei, folosind in total 741 de diamante incastrate in cadran, carcasa si bratara.

Cartier Les Heures Fabuleuses Panthere Divine

Foto: Haute Time

Acest ceas este o opera de arta in sine, maestri bijutieri realizand o pantera in detaliu, din diamante si pete de email negru.

Graff Diamond Lace

Foto: Haute Time

Ceasul Graff Diamond Lace este un ceas realizat in intregime din diamante, cu o bratara realizata din 180 de diamante amplasate astfel incat sa semene cu o bratara din dantela. Acestora li se adauga cele 104 de diamante rotunde pe cadran, totalul fiind de 284 de diamante de 44 de carate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cele mai frumoase ceasuri bijuterie, #ceasuri bijuterie, #ceasuri diamante , #Tinute elegante