Vrei sa iti arati perfect la un eveniment? Inchiriaza o rochie de vedeta!

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 00:00
4245 citiri
Vrei sa iti arati perfect la un eveniment? Inchiriaza o rochie de vedeta!

Fie ca ai fost invitata la o ocazie speciala, ca mergi la un botez sau ca iti planifici propria nunta, alegerea rochiei devine o misiune speciala. Vrei sa arati bine, sa te faci remarcata, dar nu ai un buget pentru o rochie de VIP. Ce ai spune daca ai inchiria o rochie?

De multe ori, alegerea tinutei necesita ore in sir, mai ales cand stii ca vei fi invitata la o ocazie speciala. In cazul in care iti planifici propria nunta, atunci sarcina ta este si mai grea. Ai putea sa inchiriezi o rochie, pentru ca in Romania, site-urile de profil au preturi acceptabile.

Mai mult decat atat, exista site-uri care iti pot realiza rochia de vis, facuta dupa tiparele vedetelor de la Hollywood. In acest caz, insa, pretul este pe masura. Te poti imbraca precum celebritatile din filme, dar trebuie sa fii pregatita sa dai cateva mii de euro pentru o rochie.

De exemplu, site-ul brandului Zeynep te asigura ca iti pot crea tinuta pe care ti-o doresti, in timp util. De asemenea, poti consulta portofoliul de rochii pe care il au deja si care consta in copiii ale unor tinute celebre. Nu trebuie decat sa "rasfoiesti" virtual rubrica Oscar Dress Replica.

Un alt site care iti pune la dispozitie o gama larga de rochii de ocazie pentru inchiriat, este rochii-ocazie.ro. Aici poti alege modele realizate dupa marci celebre, precum : Silva Ernesti, Class, List, Vivaldi, Claudia Cooper, Paula Blu, Pierre Cardin.Intersant este ca acelasi site este singurul din tara care iti ofera spre inchiriere rochii si tinute pentru micuta ta.

Daca nu ai gasit nimic pe gustul tau, pe cele doua site-uri, poti consulta inchirieri-rochii.ro. Dupa ce te-ai hotarat asupra modelului, trebuie sa suni si sa faci o programare. Reprezentantii magazinului online te vor suna cu 10 zile inainte de eveniment, pentru a confirma si pentru a stabili ultimele retusuri. Pentru acestea si pentru orice alte modificari nu trebuie sa platesti nimic.

In schimb, platesti un avans de 50% din costul de inchiriere al rochiei si o taxa de 200 de euro. Dupa ce ridici rochia, mai platesti restul de 50% din valoarea garantiei. Suma totala se ramburseaza cand aduci rochia inapoi.

Daca vrei sa mai inchiriezi un voal, o crinolina sau alte accesorii, achiti un pret fix de 50 de euro. Pretul de inchiriere al rochiei sau altfel spus garantia pe care trebuie sa o platesti incepe de la 350 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rochie inchiriat, #inchirieri rochii, #rochii elegante, #rochii mireasa 2012 , #Tinute elegante