Watches & Wonders: Admira o bijuterie de ceas in doar 3 exemplare

Sambata, 24 Octombrie 2015, ora 00:00
4500 citiri
Watches & Wonders: Admira o bijuterie de ceas in doar 3 exemplare
Foto: Luxatic

Surpriza anului pentru toti iubitorii de ceasuri de lux in editii limitate pare sa vina de la Piaget. Noul ceas Protocole XXL Micro-Mosaic produs in doar 3 exemplare a facut senzatie la salonul Watches & Wonders de la Hong Kong.

Ceasul este intr-adevar o bijuterie, fiind in acelasi timp masculin, dar delicat, un adevarat accesoriu stilat la incheietura mainii unui gentleman, observa portalul Luxatic.

Mico-Mosaic este o reinterpretare deosebita a modelului Protocole XXL, noul ceas facand parte dintr-o serie limitatata de doar 3 exemplare.

Cadranul ceasului este un micro-mozaic care infatiseaza vechea cetate uzbeka Samarkand, denumita candva "regina Pamantului", o creatie a artistului Cesare Bella.

Nuantele de alb si violet-degrade de pe cadran rezoneaza placut cu stralucirea aurului rosu de 18 carate din care este facuta carcasa ceasului, iar ecranul protector este un cristal de safir inscriptionat cu logo-ul Mythical Journey.

In interior, un mecanism Manufacture Piaget 830P asigura o buna functionare a ceasului timp de 60 de ore.

Finetea ceasului Protocole XXL Micro-Mosaic este si mai bine evidentiata de bratara neagra din piele de aligator impodobita cu o catarama din aur alb, perfecta pentru stilul desavarsit al unui gentleman din secolul XXI.

#ceas lux, #ceas editie limitata, #ceas Piaget Protocole XXL Micro Mosaic , #Tinute elegante