Breitling Emergency II, ceasul care iti poate salva viata (Video)

Sambata, 13 Iunie 2015, ora 00:00
4870 citiri
Breitling Emergency II, ceasul care iti poate salva viata (Video)
Foto: Breitling

Cum elvetienii au ramas in timp fara varianta locala de "padurar din Apuseni", onoarea de a crea un dispozitiv menit sa localizeze cu precizie turistii rataciti le-a revenit orologierilor de la Brietling.

Iar Breitling Emergency II este un ceas care poate intr-adevar salva vietilor celor ce au ghinionul sa se piarda in salbaticia muntelui, ori chiar in largul marilor, potrivit Newsweek.

Ceasul are incorporat un emitator care, odata activat, transmite un semnal SOS pe o frecventa globala, usurand considerabil sarcina echipelor de cautare.

Emitatorul semnalului de urgenta foloseste un canal dual de frecventa, analogic si digital, apelul fiind receptionat de sateliti si retransmis mai departe.

Activarea lui se face extrem de simplu, fiind necesara doar rotirea unui buton si declansarea unei sigurante.

Din acest motiv, Breitling Emergency II a devenit unul dintre accesoriile cele mai ravnite de catre aveturierii moderni, fiind considerat unul element indispensabil in conditii de supravietuire extrema.

Ceasul este dotat cu o baterie solara Li-ion. indeajuns de puternica pentru a transmite apelul SOS catre reteaua de sateliti Cospas-Sarsat si pentru a alimenta display-ul electronic din dotare.

Sa nu crezi ca ai de-a face cu un simplu ceas pe baterie. Cand vine vorba de ceasuri, elvetienii au mandria lor, asa ca Breitling Emergency II vine cu un mecanism Super Quartz Caliber 76 certificat de autoritatea in materie din Tara Cantoanelor.

De asemenea, ceasul este rezistent la apa, permitand scufundari pana la 50 de metri adancime.

Are o carcasa din titan, care protejeaza delicatul sistem, iar culorile cadranului sunt negru Vulcan, galben Cobra si portocaliu intens.

Pretul unui ceas elvetian Breitling Emergency II oscileaza intre 13.810 euro si 14.450 euro. Practic, un fleac tinand cont ca ar putea sa-ti salveze viata!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ceas sporturi extreme, #ceas Breitling Emergency II, #ceas emitator SOS , #Tinute ocazie