Tendintele anului 2016 pentru rochii de mireasa

Marti, 14 Iunie 2016, ora 10:30
4580 citiri
Tendintele anului 2016 pentru rochii de mireasa

Cand vine vorba de rochii de mireasa, modelele albe clasice, adesea fara bretele, sunt cele care vor trece intotdeauna testul timpului. In ciuda acestui fapt, designerii vin sezon de sezon cu propuneri indraznete menite sa ne provoace imaginatia si sa ne convinga ca inedit nu inseamna neaparat nonconformist sau riscant.

Propunerile acestora pentru 2016 presupun rochii transparente, fuste voluminoase, culori indraznete si materiale dintre cele mai originale.

Intoarcerea la traditii

Designerii au gasit cateva modalitati cu adevarat interesante pentru a reinterpreta elementele traditionale precum manecile lungi, dantela, transparentele, corsetele, paietele si broderia.

Acestea sunt puse in scena intr-o maniera fascinanta care atrage atentia printr-un rafinament aparte si linii feminine.

Expunere totala

Se pare ca in acest an miresele vor cu orice pret sa-si expuna silueta de invidiat. Majoritatea modelelor din acest sezon au fie spatele gol fie transparente provocatoare.

Prin folosirea dantelei si a tul-ului au fost create cateva decupaje pline de bun gust, care creeaza iluzia de transparenta.

Acest trend nu este pentru oricine. Fara indoiala, e nevoie de multa indrazneala si incredere de sine pentru a purta o astfel de rochie.

Corset modern

Poate ca aceasta tendinte poate fi definita cel mai bine drept o combinatie intre nebunia "Outlander" si intoarcerea anilor '90, insa printr-un contur clar al corpului.

Rochiile de mireasa stil bal cu corsete fine au fost inlocuite de rochii incorsetate cu fuste vaporoase cu un design atipic.

Desigur, detaliile precum dantela, fundele, aplicatiile delicate si stralucirile pretioase sunt folosite pentru a completa acest look deosebit.

Decolteu extrem

Avand in vedere tendinta spatelui cat mai dezgolit, nu este nici o surpriza ca tendintele acestui an se aventureaza si pe teritoriul riscant al decolteelor extreme. Insa tot ce urca trebuie sa si coboare, nu-i asa?

Pentru a echilibra efectul unui decolteu adanc, designerii apeleaza la folosirea gulerelor din dantela si tul.

Unii dintre acesti experti ai modei pentru mirese au reusit chiar sa combine intr-o singura rochie un guler inalt cu un decolteu extrem.

Efect 3-D

Rochiile de mireasa cu croiala 3 D se situeaza printre cele mai apreciate trenduri ale momentului.

Cu motive nuptiale, precum nuante ivoar, detalii florale, straturi decorate cu fluturi sau volane de tul, aceste creatii moderne surprind prin eleganta si dezinvoltura.

Miresele nonconformiste vor fi cu siguranta atrase de aceste modele futuriste, insa extreme de feminine.

Pene provocatoare

O rochie de mireasa decorata cu pene poate fie deosebit de diafana si romantica. Penele delicate sunt o modalitate excelenta pentru a atrage toate privirile in 2016.

Pentru un plus de volum si un look aparte, penele se regasesc atat pe fusta rochiei de mireasa, cat si pe partea de sus a acesteia.

Miresele care aleg o astfel de rochie vor fi garantat o aparitie de neuitat.

Pete de culoare

Daca sezonul trecut pastelurile delicate erau la moda, in 2016 nuantele fluide ofera o alternativa interesanta clasicului alb.

Singurul lucru la care trebuie sa fii atenta cand alegi un astfel de model este ca buchetul sa nu intre in contradictie cu cromatica rochiei.

#rochii mireasa, #tendinte rochie mireasa, #model rochie mireasa , #Tinute ocazie