Accesorii unicat pentru tinuta business: Tantal si aur, de la Sabion

Sambata, 31 Martie 2012, ora 00:00
8281 citiri
Accesorii unicat pentru tinuta business: Tantal si aur, de la Sabion

Tinuta business impune o bijuterie rafinata, iar accesoriile din tantal si aur au fost create ca o alternativa potrivita pentru tine la simplul metal pretios. Pentru ca "meniul" sa fie complet, trebuie sa alegi o piesa unicat si cu adevarat inovativa.

Tantalul este un metal pretios negru, care se potriveste perfect cu aurul galben, dar si cu atitudinea care ti se impune ca femeie de afaceri.

Sabion a lansat o colectie de bijuterii din tantal si aur adresata celor care se gasesc mereu in cautarea unui accesoriu distinctiv, sustine Mihai Trif, reprezentant al casei Sabion.

"Exista in momentul de fata un grup de consumatori de astfel de bijuterii. El este in continua dezvoltare, iar daca incercam sa creionam un profil al acestuia ar fi persoanele educate, cu gusturi rafinate, consumatoare de frumos", a explicat acesta.

Tantalul, bijuteria ta pentru tinuta business

"La o prima comparatie, gasesc cateva puncte comune la nivel descriptiv intre aceasta colectie si tinuta de business: inovatoare, unica, impunatoare. Bijuteriile in aceasta combinatie inglobeaza in ele atat stralucirea metalului pretios cat si aerul nobil pe care il ofera cu generozitate culoarea intensa a tantalului", spune Trif.

Colectia a fost lansata intr-un eveniment in care Catalin Botezatu, fascinat fiind de aceasta colectie, a ales sa fie prima persoana publica care poarta o astfel de bijuterie, adauga oficialul Sabion care subliniaza ca bijuteriile au primit deja foarte mare atentie din partea consumatorilor de arta, a celor cu o afinitate catre bijuteriile moderne.

Bijuteria din tantal si aur, opera de arta

"Ideea isi gaseste pornirea in nelinistea artistica a bijutierului aflat mereu in cautarea unor noi metode de exprimare pe taramul artei. Desigur, se spune despre arta, ca tine de ceea ce ii faci pe altii sa vada in lucrarile tale. Artistii Sabion au incercat prin colectia de bijuterii din aur si tantal sa intre pe taramul artei contemporane, al inovatiei, al noilor cuceriri", a explicat acesta.

Bijuteriile in combinatii tantal si aur sunt disponibile in locatiile Sabion din Bucuresti, Cluj, Oradea si Targu Mures. Exista in acest moment si o prezentare a unora dintre primele modele online si in scurt timp vei gasi acolo intreaga colectie.

Mai mult decat atat, iti poti realiza propria bijuterie dupa dorintele tale in Atelierele Sabion, in care peste 30 de designeri, bijutieri, giuvaergii, orfeurari, cizelori, emailori, gravori iti pot personaliza accesoriile.

Pretul unei bijuterii din tantal si aur porneste de la 2.500 de lei, potrivit oficialului, in functie de complexitatea modelului si a manoperei, cantitati de materiale utilizate, dar si de numarul de pietre pretioase sau naturale inserate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tinuta business, #accesorii tinuta business, #bijuterii tantal aur, #bijuterii Sabion , #Tinute office