Coafurile rusesti, o nota de feminitate in tinuta business

Sambata, 24 Martie 2012, ora 00:00
6840 citiri
Coafurile rusesti, o nota de feminitate in tinuta business

O coafura ruseasca asortata unei tinute business reprezinta un amestec de feminitate si profesionalism catre care tanjeste orice femeie de cariera.

Dupa ore intregi petrecute zilnic in fata calculatorului, in sedinte, intalniri cu parteneri de afaceri, cu atentia concentrata pe diverse documente, analize, rapoarte si situatii, este dificil ca tinuta sa ramana impecabila.

Cu toate acestea, codul manierelor in afaceri impune un aspect impecabil, cu atat mai mult cu cat o persoana ingrijita va castiga mai usor increderea partenerilor de discutie comparativ cu o persoana cu aspecte neingrijit.

Insa nu trebuie sa faci totul de una singura. Specialistii in hairstyling de la Oksana Salon vin in intampinarea ta cu solutii pe care le poti aplica atat singura acasa, cat si in mod profesionist, la salon.

Asadar, coafura parului este pentru multe dintre noi o corvoada cu care avem de-a face in fiecare dimineata. Insa poti elimina aceasta atitudine din start, daca respecti un sfat simplu, dar de efect: un aspect curat si sanatos al parului lasa o impresie mult mai placuta decat ar lasa orice bucle definite, cocuri elaborate sau alte coafuri ce necesita efort si iscusinta.

Desi majoritatea femeilor de cariera sunt cele mai mari iubitoare de tunsori scurte, tunsori bob, carari simple sau tot felul de accesorii de strangere a parului, nu-ti fie teama sa optezi pentru coafuri gratie carora sa te simti increzatoare si feminina, pregatita pentru orice provocare si, sa nu uitam, confortabil.

Oksana Salon iti propune o impletitura spic usor de realizat in fiecare dimineata, cu minim efort si care denota o frumusete aparte, potrivita atat pentru intalniri importante si sedinte, cat si in fata calculatorului. Important este sa faci tot ce-ti sta in putinta pentru a te simti frumoasa, acest lucru reflectandu-se ulterior in calitatea muncii tale!

Daca ar fi sa aprofundam subiectul ingrijirii parului, hairstylistii propun unui par obosit, degradat si supus stresului in fiecare zi, procedura revolutionara Hair Spa. Aceasta se realizeaza in salon in functie de tipul parului (uscat, gras sau normal) si presupune combinarea unor uleiuri esentiale naturale ce rezulta intr-un cocktail care are rolul de a revitaliza si readuce la viata parul, mai ales cu ocazia venirii primaverii.

#coafuri rusesti Oksana Salon, #coafuri business , #Tinute office