Completeaza-ti tinuta cu o servieta din piele

Sambata, 28 Iulie 2012, ora 00:00
6946 citiri
Completeaza-ti tinuta cu o servieta din piele

Servieta de piele este un accesoriu pe care trebuie sa il ai, iar daca materialul este unul de calitate, vei vedea ca, in timp, servieta ta va arata tot mai bine.

Daca vrei sa faci o impresie buna in lumea corporate si te gandesti la o geanta usoara si eleganta, Business24 iti ofera cateva variante de accesorii de calitate, potrivite pentru ceea ce cauti tu.

Pielea de calitate este primul lucru pe care trebuie sa il cauti, urmat de buzunarele interioare care iti pastreaza documentele cat mai bine si manere sau curele cat mai bine lucrate.

Kingsway Briefcase

Aceasta servieta are doua compartimente de marimea A4, suficient de mari pentru laptop si dosare. Servieta este dotata cu buzunare speciale pentru carti de vizita, pentru un Blackberry si doua spatii pentru stilouri, precum si un buzunar cu fermoar in care iti poti tine actele sau alte obiecte valoroase. Are si un buzunar exterior si bretea detasabila.

Servieta costa 1.395 de lire sterline si poate fi comandata de pe site-ul Tanner Krolle .

Brown Mens Small Briefcase (Lorenzo)

Partea cea mai interesanta a acestei serviete este capacul in forma de V cu incuietoare robusta. Mai mult decat atat designul sau compact te asigura ca vei avea intotdeauna o tinuta smart si stilata, dar si ca lucrurile tale sunt pastrate mereu in siguranta, intacte.

Geanta este lucrata de mana, din piele de calitate din Italia si vine cu o garantie pe viata. Producatorii sustin ca timpul face pielea respectiva sa fie de o calitate tot mai buna si ca, tot datorita timpului, geanta isi castiga o "personalitate" aparte.

Servieta costa 213 lire si poate fi comandata de pe site-ul Maxwell Scottbags .

Savona - Exclusive Leather Briefcase

Aceasta servieta cantareste un kilogram, este facuta din piele naturala, avand in interior trei compartimente. In plus, are un suport de smartphone, un suport de carti de vizita, un suport de carti de credit, buzunar interior cu fermoar, suport de telefon si suport de pixuri.

Servieta se incheie cu fermoar si are manere de piele ce se pot "ascunde" in interior.

Savona costa 164 de euro si poate fi comandata de pe site-ul Tuscany Leather.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#servieta piele, #servieta piele calitate, #genti piele business , #Tinute office