Cum sa realizezi un machiaj business, discret si elegant

Sambata, 31 Martie 2012, ora 00:00
6185 citiri
Cum sa realizezi un machiaj business, discret si elegant

In intalnirile de business, partenerii de dialog ar trebui sa fie atrasi de ideile tale, de informatiile pe care le transmiti in subiectul dezbatut si nu de machiajul tau fabulos.

Astfel, machiajul ideal pentru business ar trebui sa intruchipeze simplitatea si sa iti accentueze discret atuurile.

Specialistii in machiaj profesional de la Make-Up Atelier Paris ne ofera cateva sfaturi usor de aplicat pentru ca oricare dintre noi sa realizeze un machiaj business in fiecare zi.

In primul rand, ei ne sfatuiesc sa nu ne ferim de micile defecte precum pistruii, ridurile de expresie, pentru ca acestea ne fac sa aratam uman si in consecinta, mai accesibile, mai usor de abordat. Sa nu uitam ca in business, schimbul de idei si intalnirile productive, sunt absolut necesare pentru succesul rezultatelor.

Asadar, ar fi indicat sa renunti la extreme in make-up si sa mentii liniile naturale ale trasaturilor tale.

Potrivit specialistilor de la Make-Up Atelier Paris, un luciu de culoarea buzelor iti va oferi intotdeauna un zambet tanar si natural. In schimb, un ruj hidratant va adauga senzualitate buzelor tale. Rimelul iti va alungi genele, oferindu-ti o privire patrunzatoare.

Pasi de baza pentru un machiaj de business corect

Primul pas il reprezinta aplicarea bazei de machiaj. Incearca sa iti ascunzi defectele pielii care sunt vizibile si deranjeaza ochiul, precum puncte negre, mici cicatrici sau pungile de sub ochi. Retine faptul ca nuantele inchise ascund defectele, iar cele deschise evidentiaza.

Machiajul ochiilor este considerat cel mai important atunci cand vine vorba de lookul office. Atentie insa, ochii tai trebuie sa para expresivi, in niciun caz agresivi.

Pentru machiajul business, sunt indicate nuantele de maron, calde. Varianta cea mai sigura o reprezinta insa tonurile de bej. Indiferent de nunata aleasa, asigura-te ca ai aplici un fard discret. Contureaza genele cu rimel.

In ceea ce priveste buzele, chiar si mediul office admite folosirea unor culori mai puternice, atat timp cat te pun in valoare. Opteaza pentru nuantele de rosu si maro. Evita totusi nuantele de mov pentru ca sunt considerate mult prea agresive.

Nu exagera cu blush-ul. Un strop dintr-o nuanta calda este mai mult decat suficient pentru a oferi stralucire fetei. Prea mult fard de obraz va crea impresia unui machiaj pretentios si va deranja vizual. Important este ca cei din jurul tau sa se concentreze asupra discursului tau, asupra ideilor si personalitatii tale incantatoare.

Insa daca vrei sa treci de la nivelul basic la cel profesional, in ceea ce priveste arta machiajului, Make-Up Atelier Paris iti ofera cursuri profesionale pentru automachiaj, dar si pentru profesionistii din piata de beauty din Romania. Mentorii tai vor fi profesori cu studii in Rusia si Franta, distriuitori exclusive ai produselor Atelier Make-Up Paris in Romania, Albania, Georgia si Azerbaijan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#machiaj business, #make up business, #cursuri make up, #cursuri automachiaj , #Tinute office