Pleci des in calatorii de afaceri? Ai toate motivele sa alegi un Breitling

Sambata, 17 Martie 2012, ora 00:00
2169 citiri
Pleci des in calatorii de afaceri? Ai toate motivele sa alegi un Breitling

Breitling a lansat Transocean Cronograph Unitime la BaselWorld, un ceas pentru "ora universala", dotat cu un sistem conceput integral in atelierele sale. Acest instrument de exceptie in universul mecanismelor de ceas exclusive va fi disponibil in curand si in Romania, in magazinele Cellini.

Gratie discului sau dublu, Transocean Cronograph Unitime afiseaza simultan ora in cele 24 de fusuri orare. Un sistem inovator, cu un mecanism brevetat, iti permite in momentul in care schimbi fusul orar sa corectezi printr-un singur gest toate indicatoarele.

In crearea Calibre 01, inginerii de la Breitling au conceput cea mai buna miscare de cronograf din intreaga lume.

In dezvoltarea modelului Calibre 05, bazat pe aceeasi sistem de inalta performanta, ei au reinventat mecanismul orei universale caruia i-au adaugat un sistem de reglaj care ofera o usurinta de utilizare fara precedent.

Transocean Cronograph Unitime dispune de doua discuri mobile: un disc cu 24 de ore si un disc care poarta numele celor 24 de orase reprezentante ale celor 24 de fusuri orare. Limbile de ceas din centru corespund cu cele ale fusului orar afisat in varianta 12 ore. Luneta oraselor ofera indicatii care tin cont chiar si de ora de vara.

In momentul in care schimbi fusul orar, este suficient sa tragi rotita inainte sau inapoi cu o ora pentru a modifica atat limbile de ceas, discul cu orasele, dar si cel cu 24 de ore. La schimbarile orare calendaristice, ceasul se ajusteaza automat la data si ora locala, indiferent ca este vorba de schimbarea orei inainte sau inapoi.

In timpul acestor operatiuni limba care indica minutele, dar si cea care indica secundele, continua sa se miste normal, fara a-si pierde din precizie sau a deranja vreun cronometru in curs.

#ceasuri Cellini, #ceasuri BaselWorld, #Breitling noutati , #Tinute office