Visezi la un job pe Wall Street? Vezi ce accesorii trebuie sa porti

Joi, 27 Octombrie 2011, ora 08:05
2663 citiri
Visezi la un job pe Wall Street? Vezi ce accesorii trebuie sa porti

Daca visezi cu ochii deschisi la un job pe Wall Street, trebuie sa fii dispus sa cheltuiesti milioane de euro pe haine si accesorii demne de acest loc de munca.

Business Insider a alcatuit o lista de accesorii pe care trebuie sa le iei neaparat zi de zi la birou in cazul in care te angajezi pe Wall Street, in urma sfaturilor obtinute de la Fine Young Gentleman.

Butoni de argint

Tinuta este obligatorie daca jobul tau este pe Wall Street. Potrivit expertilor, la un sacou scump trebuie sa accesorizezi o pereche de butoni din argint sau chiar aur.

Cu toate ca exista mai multe modele de butoni, sunt recomandati cei in forma ovala.

Un ceas de lux

Specialistii de la Fine Young Gentleman recomanda un ceas de la Rolex, Hublot, Omega sau Tag. Un astfel de job trebuie sa te oblige sa arati ca ai bani, dar si gusturi pentru lucruri luxoase, de calitate.

Cel mai important este stilul, de aceea barbatii de peste 50 de ani trebuie sa aiba un costum negru cu vesta si ceas de buzunar.

Ochelari de soare

Daca lucrezi pe Wall Street ochelarii de soare sunt un accesoriu obligatoriu.

Acestia trebuie sa fie eleganti sau in stilul aviator.

Obligatoriu, ochelarii pe care ii porti trebuie sa fie de firma importanta, apreciata pe piata americana.

O carte

Expertii spun sa mergi la birou in fiecare zi cu o carte dupa tine, din care sa fi citit cel putin un capitol.

Nu numai ca vei putea incepe conversatii cu noii colegi pe tema cartii, insa vei putea demonstra lumii ca esti un investitor intelectual. Cartile intotdeauna ofera o impresie buna.

Geanta diplomat

Clasica, durabila, eleganta si practica. Asa trebuie sa fie servieta pe care o vei purta zi de zi la job.

Potrivit reprezentantilor de la Fine Young Gentleman, geanta trebuie sa aiba maner, evitandu-se bretelele deoarece acestea pot distruge costumul.

Roller pentru scame

Intotdeauna trebuie sa ai un astfel de obiect in sertarul de la birou. Nu stii niciodata ce se poate gasi pe jacheta, pantaloni sau pe costum.

Este util mai ales in timpul iernii, spun expertii.

O tunsoare adecvata

Hairstylistii recomanda tunsori clasice, cu parul dat pe spate. Un job pe Wall Street nu permite tunsori iesite din comun. O meserie serioasa necesita un comportament serios si o infatisare pe masura.

Prin urmare, ai grija cum iti aranjezi parul inainte de a ajunge la birou.

iPad

Cu toate ca banca la care lucrezi iti va inmana un laptop corporatist, vei dori cu siguranta sa te incadrezi in decor, de aceea din primul salariu achizitioneaza-ti un iPad.

In plus, vei putea face usor diferenta dintre serviciu si timpul liber. Astfel, in timpul liber nu vei mai fi nevoit sa folosesti laptopul.

iPad-ul iti va fi un bun prieten si iti va acorda si un anumit statut social.

Pantofi Ferragamo

O astfel de piesa vestimentara este un adevarat simbol pe Wall Street.

Cu toate acestea, astfel de pantofi sunt recomandati barbatilor in varsta. Nu te grabi sa-i achizitionezi acum fiindca, in momentul in care va trebui sa-i porti, vor fi deja demodati.

Cravata Hermes

Daca esti unul din bancherii ce-si respecta statutul, vei sti ca o cravata Hermes este un alt simbol al Wall Street-ului.

O miscare populara pe care o fac bancherii de pe Wall Street e sa-si dea cravata peste umar in timpul mesei, nu fiindca ar vrea sa-si afiseze eticheta ci fiindca vor sa evite eventualele pete.

#accesorii wall street, #job wall street, #imbracaminte wall street , #Tinute office