Despre tinuta de cocktail, cu Dana Savuica

Sambata, 13 Octombrie 2012, ora 00:00
13674 citiri
Despre tinuta de cocktail, cu Dana Savuica

Tinuta de cocktail poate sa varieze, de la rochia lunga de seara, la corset cu pantalon larg, pana la o simpla bluza cu fusta accesorizata corect. Nu trebuie sa te feresti nici de extensii de gene, sustine Dana Savuica, CEO Etiquette.

Ea iti spune si care e suma pe care trebuie sa o cheltuiesti pe o tinuta de cocktail pentru a fi numita o investitie inteligenta, dar si care sunt greselile pe care trebuie sa le eviti cu aceasta ocazie.

"Moda a revenit la stilul retro, feminin, cu o lungime pana la genunchi la rochie, propice pentru evenimente de cocktail mai ales daca exista un dress-code si sunt dupa ora 18.00. Satinul este un material elegant, mereu in voga, un comeback a facut si catifeaua precum si dantela. Elementele fine din perle, paiete sau broderii artizanale dau personalitate tinutei. In cazul de fata, eu am optat pentru gulerul din voal plisat, victorian, din colectia mea de haine de ocazie unicat, Etiquette by Dana Savuica", spune designerul.

Ca accesorii, ea recomanda intotdeauna platformele sau sandalele cu toc stiletto, intrucat "confera piciorului suplete si feminitate. In plus, regleaza pozitia corpului si dau o miscare eleganta tinutei".

Gentile statement sunt cele plic, din materiale pretioase ca pielea de reptila, explica Dana Savuica.

Ea are cateva solutii interesante pentru tine, ce difere in functie de evenimente si ocazie.

Fie ca alegi o rochie lunga de seara, cu spate gol pentru gale sau baluri, un costum corset si pantalon larg care accentueaza corpul, "la care puteti adauga o bijuterie pretioasa la gat sau cercei lungi stil candelabru", nu ai cum sa gresesti.

Bluza si fusta pentru ocazii festive tip cocktail dar si de dupa-masa poate fi accesorizata cu curea din piele si catarama metalica, sustine Dana Savuica.

Nu in ultimul rand, daca indraznesti, nu vei gresi cu o rochie scurta metalizata cu cizme inalte si geanta cu lant, potrivita atat pentru restaurant, pentru lounge sau pentru club.

Daca vrei sa faci o investitie utila, atunci sumele pe care le cheltuiesti nu trebuie sa fie foarte mari, spune designerul.

"O rochie midi la 500 lei sau lunga la 1200 lei, plus o pereche de pantofi de la 400 lei la 600 lei cu geanta de la 450 la 800 lei" ar trebui sa fie suficient.

Ce greseli trebuie sa eviti cu aceasta ocazie

Dana Savuica te sfatuieste sa nu amesteci stiluri sau culori diferite, sa nu alegi o tinuta prea stralucitoare si nici sa nu arati prea multa piele.

Mai departe, este important sa dai atentie coafurii si machiajului, mergand la un salon de beauty sau la un make-up artist, sustine designerul.

"Le recomand make-up artist Dana Harsulescu si extensiile de gene de la Miko Beauty Center. Este recomandat inainte de make-up o sedinta de Intraceuticals sau tratament cu creme hidratante Ericson Laboratoire. Pentru un par frumos si lucios, uleiul din argan Framesi face minuni!

Pe piele sa se dea cu o pelicula fina de pudra translucenta cu particole irizante pentru a capta lumina si a da pielii un aspect fresh, stralucitor, glamuros", concluzioneaza aceasta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dana Savuica Etiquette, #tinuta cocktail sfaturi, #accesorii tinuta cocktail , #Tinute seara