Machiajul pentru cina de business: Indraznet, dar fara "artificii"

Sambata, 07 Aprilie 2012, ora 00:00
2931 citiri
Machiajul pentru cina de business: Indraznet, dar fara "artificii"

Pentru o femeie de afaceri, ziua de lucru nu se incheie cand pleaca de la birou. Dupa sedintele de lucru si dupa predarea rapoartelor, o femeie de cariera continua seara cu cinele de business.

In cadrul unei intalniri de afaceri programata in cursul serii, atat discursul, cat si aspectul trebuie adaptate contextului.

Lasarea serii reprezinta cel mai bun moment pentru a-ti crea un look mai indraznet, prin care sa iti surprinzi partenerul de afaceri, insa nu extrem de stralucitor si extravagant.

Specialistii in make-up spun ca trebuie sa cunoastem diferenta dintre machiajul de seara si cel de ocazie, astfel vom putea sa adaptam lookul ocaziei si astfel sa ne prezentam impecabil.

Monica Zainescu de la Make-up atelier Paris spune ca machiajul pentru o seara de business difera de machiajul de ocazie, pe care il folosesti la petreceri.

In machiajul de seara trebuie sa renunti la cateva dintre "artificiile" folosite pentru machiajul de ocazie speciala, precum sclipiciul auriu si argintiu, genele false extrem de lungi, aplicatiile pe arcade, tample si pometi de genul strasurilor si paietelor si culorile extrem de intense, stralucitoare.

Machiajul pentru o cina de business este prilejul ideal pentru a-ti scoate in evidenta trasaturile fetei, punand accent pe ochi sau buze.

Esti libera sa alegi orice paleta de culori, atata timp cat nu amplifici inutil tonurile si nu faci exces de contur negru. Atentie insa, daca ai conturat indraznet ochii, alege un ruj intr-o nuanta echilibrata.

Prin machiajul pentru o cina de business am putea intelege calea de mijloc intre machiajul de zi si machiajul de petrecere. Acesta este ceva mai accentuat decat machiajul de zi, dar nu atat de "stralucitor" ca machiajul de petrecere.

Machiajul de seara este o mare problema pentru multe dintre noi, si in cele mai multe cazuri fie adoptam un machiaj gresit, fie ne rezumam la mult prea multa simplitate, care nu are efectul scontat in toate cazurile, fie exageram cu sclipiciul.

De aceea, machiajul de seara, spre deosebire de machiajul de zi, trebuie sa fie ceva mai intens, deoarece lumina pe timpul noptii este foarte slaba, sau intr-o incapare, artificiala.

Make-Up Atelier Paris organizeaza in perioada 28-30 aprilie seminarul cu tema "Machiajul de-a lungul timpului", sustinut de Monica Zainescu, pentru profesionistii din piata de beauty din Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#machiaj cina business, #machiaj seara, #machiaj business, #look business , #Tinute seara