Noua colectie Swarovski: Poarta cristale albastre supradimensionate la rochia de seara

Sambata, 11 August 2012, ora 00:00
3444 citiri
Noua colectie Swarovski: Poarta cristale albastre supradimensionate la rochia de seara

Swarovski a lansat colectia toamna iarna 2012-2013, Kingdom of Jewels, o colectie inedita si bogata, din care poti alege cate un set pentru fiecare ocazie cu care vrei sa te pui in evidenta si sa stralucesti.

Tema recurenta in aceasta colectie este forma de triunghi, o forma clasica pentru pietrele pretioase. Conturata de taietura specifica Swarovski, acest simbol se repeta in diferite forme in functie de seturi si creatie.

Colectia imbina subtil motive ancestrale cu motive moderne, mostenirea asiatica, nuante inchise si culori puternice, toate fara niciun strop de ingradire. La acestea se adauga detalii de design si metale pretioase precum aur sau argint si chiar otel slefuit pentru o alura vintage.

Pentru acest weekend, Business24 iti recomanda setul Supreme, in care vei gasi un colier, o bratara, o pereche de cercei si un pandantiv, toate avand la baza un cristal Swarovski supradimensionat, albastru. Aceste bijuterii se potrivesc la o seara de cocktail, sau la orice eveniment in care toate reflectoarele sunt pe tine.

Va mai dura putin pana cand vom gasi noua colectie in Romania, insa intre timp, le vei gasi online pe site-ul Swarovski sau la magazinele din marile orase ale Europei.

Bratara Supreme

Colier Supreme

Pandantiv Supreme

Cercei Supreme

#noua colectie Swarovski, #Swarovski toamna iarna, #bijuterii seara swarovski , #Tinute seara